Avond4daagse eindigt met een aangenaam zonnetje

Zwolle – De Avond4daagse in Zwolle is woensdagavond voor de derde avond van start gegaan. De startlocaties waren dit keer vv ZAC in Zwolle Zuid en H.S.V. Blue Hawks in Holtenbroek. Gelukkig voor de lopers verliep de avond droog, want daar zag het er overdag niet naar uit.

avond_16.jpg

Ëén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeeeven…" werd weer als vanouds door vele deelnemers uit volle borst gezongen. De wandelroutes liepen deze avond door Zwolle Zuid en door de Aa-landen. Een mooie wandeling langs de fraaie IJsseldijk of het mooie gebied in Zwolle Noord rond de Wijde Aa was het gevolg. De wandelaars liepen in de loop van de avond in een aangenaam zonnetje, en dat maakt het wandelen toch iets prettiger! In totaal 4 avonden zetten een deelnemersrecord van 7.211 (er kwamen dinsdag nog een paar wandelaars bij) wandelaars hun beste beentje voor om vrijdagavond de week feestelijk af te sluiten met een defilé door de binnenstad van Zwolle en daar de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen.

avond_11.jpg

avond_29.jpg

avond_22.jpg

Meer foto’s via Lees verder…

avond_1.jpg

avond_3.jpg

avond_4.jpg

avond_5.jpg

avond_6.jpg

avond_7.jpg

avond_8.jpg

avond_9.jpg

avond_10.jpg

avond_12.jpg

avond_15.jpg

avond_13.jpg

avond_14.jpg

avond_2.jpg

avond_26.jpg

avond_17.jpg

avond_18.jpg

avond_19.jpg

avond_20.jpg

avond_21.jpg

avond_23.jpg

avond_24.jpg

avond_25.jpg

avond_27.jpg

avond_28.jpg

avond_32.jpg

avond_33.jpg

avond_35.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Wat een mazzel met het weer! Een dag vol druilerigheid en dikke buien kwam ’s avonds vlak voor de start ineens de zon door en werd het waarachtig zelfs warm!

  Hopen dat ze vrijdag ook die mazzel hebben.


  Maak melding

 2. Die van nichtje en schonezus ligt ook een tijd in hun digitale Inbak. Harry laat zich goed inspireren door mooi-volk uit mooi-Stadshagen. Volgens mij is Wilbert ook Stadshagenaar.


  Maak melding

 3. Oh ja, wist dat je uit een wijk kwam waar nixxx mis mee is. Delen we straks ‘T Anker. Teruggekeerd ga ik niet redden. Hoewel tegenwoordig wel regelmatig naar “geboren en getogen-straat” wat heel goed het kleinste straatje van Zwolle kan zijn. En bij WVF natuurlijk. Was jij dan niet in de WVF-kantine te bezichtigen tijdens de vieringen rond het 75-jarig bestaan?


  Maak melding

 4. @Dick
  Nee, ben niet op het feestje geweest. Ondanks dat ik WVF een warm hart toedraag, ben ik er nooit actief geweest. (Of het moet zijn met ballen teruggooien die bij ons in de achtertuin lagen of in de sloot kwamen aandrijven)

  Als ik me goed ge√Įnformeerd heb, ligt dat straatje vlak achter waar ik nu woon, voorheen met een klassiek dorpsschooltje.


  Maak melding

 5. Netjes Wilbert, je moet ze de kost geven die zich snel uit de voeten maken met een “plotseling aangetroffen bal”. Oh, je bent verhuisd naar Oer-Westenholte. Klopt “De Wiekslag”. Niet zomaar een school! Sprak op de reunie 1 van de hoofdmeesters nog, tevens (1 van) de allerbeste voetballers in de historie van WVF. Heb er op 2 adressen gewoond. Bevalt het?


  Maak melding

 6. Het mooiste schoolgebouw staat er helaas niet meer heb ik vrijdag indekt, jammer, tijd om herinneringen op te halen in de Stins? Groet Jacques 1963


  Maak melding

Reageer