Modeshow Deltion College op Zwolse stoffenmarkt

Zwolle – Op vrijdag 8 juni a.s. organiseren Stichting Promotie Zwolse Markten en het Modelyceum van het Deltion College een Japanse modeshow tijdens de Zwolse Centrummarkt. Circa 80 studenten presenteren vanaf 10.30 uur op het Grote Kerkplein hun eigen ontworpen creaties met als thema ‘Japan’. Wethouder René de Heer doet om 10.00 uur de officiële opening.

De studenten van de opleiding Fashion Design, Fashion Commercie en Fashion Styling zijn het afgelopen jaar bezig geweest met het ontwerpen, uitvoeren en presenteren van hun collectie. Tijdens de modeshow laten de studenten zien wat je allemaal op modegebied kunt doen met het thema ‘Japan’. Het team Modelyceum is trots op de inzet van de studenten: “De studenten laten met deze collectie zien wat hun visie is op het thema ‘Japan’ en welke vaardigheden zij inmiddels hebben. Het thema is voor de studenten zeer geschikt geweest om hun creativiteit en talent te ontplooien. Ze hebben met volle inzet gewerkt aan de collectie en we gaan er vanuit dat het een spetterende show wordt.”

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ja, ik vroeg me ook al af of het een nieuwe impuls moet worden van de stoffenmarkt die bijna geen kramen meer heeft… doe mij de stoffenbeurs in de IJsselhallen maar! daar loop je tegen meer koopjes aan en het is nog een handiger markt om te komen ook! het zou de gemeente sieren als hier wat mee gedaan wordt, zeker omdat de crisis nu meer mensen zelf kleding laat maken en er dus meer vraag is naar mooie goedkope stoffen van goede kwaliteit!


    Maak melding

Reageer