Atelieroverijssel publiceert overzicht op provinciehuis

Zwolle – AtelierOverijssel lanceert op 11 juni aanstaande op het provinciehuis te Zwolle de publicatie KwaliteitZekert. Gedeputeerde Ruimte, Water en Jeugdzorg, Bert Boerman, die zelf een bijdrage leverde aan KwaliteitZekert, zal het eerste exemplaar rond 12.30 uur in ontvangst nemen. Alle thema’s, projecten, resultaten en doorwerkingen van zes jaar werken aan ruimtelijke kwaliteit met AtelierOverijssel zijn in de publicatie terug te vinden.

Landgoederen, natuurbeheer, erven, dorpsgezichten, erfgoed, rivierlandschappen, mobiliteit en infrastructuur, bedrijventerreinen, stationsomgevingen en energielandschappen: een reeks aan ruimtelijke opgaven kwam de afgelopen jaren in het Atelier voorbij. In de publicatie KwaliteitZekert zijn alle thema’s en projecten overzichtelijk gebundeld. Voor iedereen die graag in een mooie provincie woont, werkt en verblijft, en voor iedereen die zelf werkt aan ruimtelijke kwaliteit is de uitgave een bron van inspiratie.

AtelierOverijssel is vanaf het begin, in 2006, ingericht als werkplaats. Overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen bij AtelierOverijssel terecht met vragen om bemiddeling, onafhankelijk advies of steun bij urgente ruimtelijke kwesties.

Artikel delen:

Reageer