Historisch café in Westenholte

Zwolle – Het was waarlijk een feest om op 22 mei bij de Foto-Uitpak-Party in Woonzorgcentrum Westenhage in Westenholte aanwezig te zijn. Ouderen brachten hun mooiste foto’s mee en onder het genot van een kopje koffie werden herinneringen gedeeld.

historisch_caf.jpg

De Foto-Uitpak-Party heeft prachtig materiaal opgeleverd voor het Historisch Centrum Overijssel, dat samen met Driezorg (Stichting voor wonen, welzijn & zorg) deze middag organiseerde. De ingebrachte foto’s en verhalen zijn dit najaar te zien in een tentoonstelling over Westenholte in het Historisch Centrum Overijssel. Dit was een eerste ontmoeting, maar het HCO nodigt u opnieuw uit! Op 11 juni, 25 juni, 13 augustus en 27 augustus 2012 wordt er een Historisch café georganiseerd in Westenholte. Komt allen en neem vooral uw foto’s en wat u maar wilt aan herinneringen mee naar deze gezellige bijeenkomsten. Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: Woonzorgcentrum Westenhage, Voorsterweg 44-001 in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. onvoorstelbaar wat er dan los komt en wat de ouderen zich er nog van herrinneren,was net een reunie.Alleen zijn mensen vaak moeilijk te bereiken .met Social media lukt het niet .Dus erop af,mensen benaderen en dan hopen dat ze komen.Heel leuk om te doen


    Maak melding

Reageer