Landelijke waardering voor Openbaar Belang

Zwolle – Woningcorporatie Openbaar Belang is gisteravond als tweede geëindigd bij de landelijke duurzaamheidsprijs de ‘Stook je rijk-Trofee’. De uitreiking werd gehouden tijdens de slotbijeenkomst van ‘Stook je rijk’ in Utrecht, een initiatief van de natuur- en milieufederaties, de Woonbond en de milieucentra Amsterdam en Rotterdam.

Het was een close finish tussen de Zwolse woningcorporatie en woningcorporatie De Alliantie, waarbij De Alliantie uiteindelijk aan het langste eind trok. Van juryvoorzitter, Meindert Smallenbroek, van het Ministerie van Binnenlandse zaken kreeg Openbaar Belang waardering voor de duurzaamheidsinzet bij de Kinsanflats in Holtenbroek, de huidige projecten Ravelijnstraat, Binnengasthuisstraat en toekomstige duurzaamheidsaanpak die Openbaar Belang voor ogen heeft.

Gerke Brouwer, directeur van Openbaar Belang is erg trots op de tweede prijs . “Het is prachtig dat we landelijk worden gewaardeerd voor zowel onze ambities op het gebied van duurzaamheid als voor de projecten met energiebesparende maatregelen die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en nog volop mee bezig zijn”, aldus Brouwer.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Als in een close finish de Alliantie aan het kortste eind (is verliezen) trok, hoe kan het dan dat Openbaar Belang toch tweede werd?
    Onvoldoende kennis van spreekwoorden en gezegdes?


    Maak melding

Reageer