HEIMLUST vermaakt studenten Windesheim

Woensdagmiddag was er een ongewoon optreden te zien op de campus van Hogeschool Windesheim. Ter gelegenheid van het vierde lustrum van Windesheim gaf de performance theatergroep Warner & Consorten een speciale voorstelling, genaamd HEIMLUST. Vernoemd naar het lustrum en Windesheim, in de betekenis van ‘het omgekeerde van heimwee.’

De voorstelling vond plaats op onverwachte plekken in en rond de hogeschool, waren ontroerend, merkwaardig en lachwekkend om te zien. Warner & Consorten is een collectief van beeldend kunstenaars, dansers, muzikanten, vormgevers en spelers die – onder leiding van oprichter Warner van Wely – theater maken voor de openbare ruimte en op bijzondere locaties.

Bij ‘Lees verder’ meer nieuws en foto’s…

Lustrum

Windesheim bestaat 20 jaar en viert in collegejaar 2006-2007 het vierde lustrum. De hogeschool organiseert activiteiten, symposia, lezingen en workshops met het motto ‘Voor en door regio Zwolle’. Ook doen alle medewerkers vrijwilligerswerk in de regio. Hiermee accentueert Windesheim zijn maatschappelijke rol en verbondenheid met de omgeving. Een overzicht van alle lustrumactiviteiten is te vinden op www.windesheim.nl, onder lustrum IV.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer