RIBW opent kledingwinkel Op-nieuw!

Zwolle – Donderdagmiddag opende kledingwinkel Op-nieuw!, onderdeel van de RIBW IJssel-Vecht, haar deuren nabij het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. Op-nieuw! is gevestigd in Wijkcentrum De Pol, Gelijkheid 1 in Zwolle-Zuid.

07-06-2012_opening_op-nieuw_de_pol_03.jpg

Op-nieuw! verkoopt vanaf 8 juni schitterend gedragen kleding tegen lage prijzen. Behalve dames- en herenkleding in alle maten, vindt u er accessoires en tevens is het mogelijk binnenkort kleding te laten repareren en eenvoudige verstelwerkzaamheden te laten doen. Wie voor weinig geld er leuk en modern wil uitzien, moet zeker eens een kijkje in onze kledingwinkel nemen. De RIBW IJssel-Vecht is een onderdeel van de RIBW Groep Overijssel en staat voor Regionale Instelling voor Begeleiding bij Wonen, Werken en Welzijn in de regio Noordwest-Overijssel. We begeleiden mensen met een psychiatrische of psychosociale beperking die om verschillende redenen niet zelfstandig kunnen deelnemen aan de samenleving.

07-06-2012_opening_op-nieuw_de_pol_01.jpg

07-06-2012_opening_op-nieuw_de_pol_02.jpg

07-06-2012_opening_op-nieuw_de_pol_04.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Hallo allemaal,
  De winkel ziet er mooi uit op de foto’s.
  Wij komen in juli van RIBW locatie Westdorplaan kleding boutiek A-Part op een dinsdagmiddag langs om eens bij jullie te kijken. We wensen jullie veel succes.

  Groeten, medewerkers kledingboutiek A-Part Raalte


  Maak melding

 2. Wat een super mooie winkel. Echt heel professioneel. Bij ons in Hardenberg zijn we helemaal overgegaan in sieraden, ook heel leuk. Maar als ik dit dan weer zie vind ik een kledingwinkel toch ook een mooi project hoor!! Maar ook, wat een mooie ruimte hebben jullie voor de winkel!!

  Liefs Henny  Maak melding

Reageer