Thorbecke SG steunt Oranje

Zwolle – Twee docenten van de Thorbecke Scholengemeenschap zijn dol op voetbal. Zij zijn voor het naderende EK druk geweest met het oranje versieren van de school.

thor_1.jpg

Lyda Wajer en Maarten van Egmond zijn ieder jaar in de weer met het versieren van de school in de kerstperiode. Dit keer echter zijn zij zich te buiten gegaan aan het oranje versieren van de school. Direct na afloop van de landelijke examens zijn ze aan de slag gegaan. Niet alleen hun eigen klaslokalen, de gangen en de personeelsruimte, nee, ook de buitenkant van de school moest er aan geloven. Zo hebben ze het standaard Thorbecke spandoek aan de gevel veranderd in een echt EK bord. Thorbecke Scholengemeenschap, de sportieve en meelevende oranje school!

thor_2.jpg

thor_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Wat een kermis. Ik zag het megadoek hangen na een bezoek aan het ziekenhuis. Ik hoop dat ze dit uit eigen zak betaald hebben. Laat Mw. Van Bijsterveldt dit niet horen als blijkt dat het onderwijsgeld zo besteed wordt.


    Maak melding

  2. Dinke is geen voetbalfan en let teveel op de centjes daar gaat de economie in het land nu aan kapot Dinke wees eens wat opgewekter en royaler.


    Maak melding

Reageer