20-jarige man vermist in Zwolle

Zwolle – Sinds donderdagochtend wordt de 20-jarige Mike vermist. De politie maakt zich zorgen over de gemoedstoestand van Mike. Via Burgernet werd een zoekactie gestart. 4511 personen werden daarvoor benaderd.

Signalement: 1.80 m. lang, breed postuur, gespierd, donkere huidskleur zwart kroeshaar, groene ogen, blauwe spijkerbroek, wit shirt of trui, bril, zwart leren jas, Mike spreekt moeilijk en heeft medicatie nodig. Iets gezien? Bel 0900-8844.

UPDATE: Rond 22.15 uur werd de Burgernetactie ‘Mike’ beeindigd. Politie trekt tips na. Mike nog niet terecht. Heeft u hem gezien, bel!

Artikel delen:
Reacties 16
 1. @Wilbert, dat was ook het eerste wat in mij op kwam. Maar gezien de leeftijd 20 jaar, hoe bekend is hij in Zwolle. Reist hij in normale omstandigheden zelfstandig. Bijv. met de bus, of fiets.


  Maak melding

 2. Politie kan beter gelijk een volledig bericht met beschrijving van de persoon en uit welke wijk of straat de persoon komt op de weblog Zwolle plaatsen .Zoals ik het nu lees vind ik het geen duidelijke taal om te weten waar je op moet letten en in welk gebied ten eerste.Er staat dat hij moeilijk spreekt en medicatie nodig heeft .Is het een normaal persoon of is hij verstandelijk gehandicapt of overspannen toestand als dit er allemaal bijstaat weet je beter waar het om gaat


  Maak melding

 3. Op donderdagochtend 7 juni is Margerth (MIKE) I. vermist. Hij is rond half 8, IN VERWARDE TOESTAND, vanaf de Riemsdijkmarke in Zwolle-Zuid te voet vertrokken in onbekende richting.
  Om 8.45 heeft hij familie en vrienden een verontrustend bericht gestuurd. Sindsdien heeft niemand meer wat van hem vernomen.
  … Willen jullie alsjeblieft uitkijken naar hem.

  Belangrijk!!! Mike is astma patient. Het is onbekend of hij zijn medicijnen bij zich heeft. Het kan dus zijn dat hij een aanval krijgt of heeft gehad.

  Het kan zijn dat hij naar Haarlem is gegaan. Mocht je vrienden of kennissen daar hebben post dit bericht dan alsjeblieft bij hen.

  Mocht je informatie hebben of weten waar Mike zich bevind neem dan alsjeblieft contact op met mij 0612629622


  Maak melding

 4. Dit de signalement van de politie

  Signalement: 1.80 m. lang, breed postuur, gespierd, donkere huidskleur zwart kroeshaar, groene ogen, blauwe spijkerbroek, wit shirt of trui, bril, zwart leren jas, Mike spreekt moeilijk en heeft medicatie nodig. Iets gezien? Bel 0900-8844.


  Maak melding

 5. Is Mike nog niet gevonden? Vind het ook vreemd, ben ook lid van burgernet, woon in zuid ben alledaags in zuid en heb geen sms gehad. Wie wel dan? Hoop dat ze hem gauw kunnen vinden heel huids!


  Maak melding

 6. Oh dacht inderdaad ook zal wel in een ander deel van Zwolle zijn. Heb ook geen bericht gehad. En het bericht wat @elies geeft was inderdaad een beter bericht geweest op WLZ. Maar politie berichten worden hier niet door de admin van WLZ geplaatst volgens mij.


  Maak melding

 7. hoi allemaal
  ik vindt dit zeer verontrustend, aan gezien Mike idd nog niet terecht is. ik ben zijn peetmoeder en woon zelf in Lelystad. hier heb ik gezorgd dat zijn signalement in vele treinen gehangen is. hij heeft namelijk ook vrienden en familie in A’dam en Haarlem.
  ik wil jullie wel bedanken voor de inzet.


  Maak melding

 8. Weblog Zwolle zal juist wel de officiële berichtgeving van de politie IJsselland volgen. Dat is ook in dit geval gebeurd. Dat er niet meer info bij staat maakt het zoeken moeilijker, dat is zo. Het noemen van een wijk is alleen maar handig zou je denken. Zal de politie een goed argument hebben om niet meer specifiek te gaan zoeken? Weblog Zwolle respecteert datgene wat de politie nodig acht in de berichtgeving naar buiten toe.


  Maak melding

 9. @admin, mijn reactie was ook zeker niet bedoeld als “aanval”. Maar vond de informatie om iemand te kunnen herkennen erg summier.

  Maar inderdaad misschien is daar een reden voor, hoewel ik die niet kan bedenken wanneer je iemand wil vinden.

  @Ellis, sterkte. Hoop dat ze Mike snel vinden.


  Maak melding

 10. ellies misschien kun je ook een foto op weblogzwolle plaatsen zodat het duidelijk is naar wie we moeten uitkijken
  en ik hoop dat hij snel gevonden word  Maak melding

Reageer