Buitenspeeldag Stadshagen zoekt vrijwilligers

Zwolle – Op woensdag 13 juni 2012 is het weer Straatspeeldag (Buitenspeeldag) en ook in Stadshagen kunnen de kinderen voor een keer ongestoord op straat spelen.

Dit jaar spelen de kinderen van 14.00- 16.00 uur weer op de Klokkengieterlaan. De werkgroep Kinderactiviteiten van Stadshagen Totaal heeft in samenwerking met Brede school De Vlieger, De Schatkamer, De Wendakker, Veerezon, het Festival, Sportservice Zwolle, Landstede en Travers Welzijn en de brandweer Zwolle een leuk programma bedacht. Ze kunnen zich uitleven tijdens verschillende activiteiten en verder wordt er zeer waarschijnlijk nog voor iets te drinken gezorgd. Ook kunnen ze hun sportiviteit testen op enkele sportactiviteiten. Natuurlijk komt er ook een springkussen! En er kan ook gewoon op straat worden gespeeld. We hopen op een grote opkomst van kinderen en ouders. Verder is deze middag de brandweer aanwezig met een echte brandweerwagen,waarschijnlijk een tent met rook zodat je kunt ervaren hoe het is om inde rook te lopen en met enkele spellen.

Om deze middag te laten slagen hebben we nog wel vrijwilligers nodig, heeft u deze middag even tijd om mee te helpen, al is het maar een uurtje, geef u dan op via de mail. Uw hulp is hard nodig! Heeft u zelf ook nog leuke ideeën, meldt u dan aan via: gerlinde1973@hotmail.com of a.dkloe@travers.nl

Artikel delen:

Reageer