Oranje buddies voor kinderafdeling Isala

Zwolle – Een spontane inzameling voor de kinderafdeling van de Isala Kliniek heeft afgelopen vrijdag 280 buddies opgeleverd. Het idee kwam omdat Ronnie en Sabrina Zwiers tijdens het winkelen altijd kinderen buiten zagen vragen om hun verzameling kompleet te maken zij dachten dat kunnen de kinderen in het ziekenhuis niet dus gingen zij dat doen voor hun en zo zorgen voor veel oranje plezier in het ziekenhuis.

08-06-2012_oranje_buddies_voor_amalia_kinderafdeling_isala_01.jpg

Vrijdag 8 juni hebben zij de eerste oranje buddies opgehaald bij supermarkt Coop daar stond de ton een hele week en konden de klanten de buddies voor de kinderen in het ziekenhuis doneren hier is door de klanten van coop heel goed op gereageerd, de opbrengst van de Buddies waren maar liefs 280 stuks! De klanten zijn zij zeer dankbaar. In overleg is met de coop afgesproken dat de actie nu gaat doorlopen tot eind volgende week dan eindigd ook de buddie actie bij de coop, zodat de kinderen nog meer buddies kunnen ontvangen. Maar om de kinderen in het ziekenhuis wel al bij de eerste wedstrijd van oranje in de sfeer te brengen is er om vijf uur in het ziekenhuis de 280 buddies uitgereikt namens de kinderen in het ziekenhuis is er een patientje geweest die in bijzijn van personeel de buddies in ontvangst nam.

08-06-2012_oranje_buddies_voor_amalia_kinderafdeling_isala_02.jpg
08-06-2012_oranje_buddies_voor_amalia_kinderafdeling_isala_03.jpg

Er waren ook enkele grote kussen bij gedaan door Coop en de reactie’s van de kinderen en personeel waren zeer mooi en enthousiast, de buddies gaan zeker voor een mooie sfeer zorgen, Ronnie en Sabrina zijn zeer tevreden en vonden het geweldig om dit als gezin te doen en te kunnen uitreiken aan de kinderen. De mensen die toch massaal hebben gedoneerd zijn zij zeer dankbaar en hopen op net zo’n groot aantal over een week het geeft de kinderen in het ziekenhuis een mooi oranje gevoel.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. heel goed gedaan!!!

  echt een top idee! in plaats dat all die kinderen voor de winkels staan nu gewoon aan kindjes die dat niet kunnen..

  respect:)


  Maak melding

 2. ik vind het veel beter om die buddies aan de kids in het ziekenhuis te geven, dan aan de opdringerige kids die bij de supermarkten staan


  Maak melding

 3. Els, ik sluit me helemaal bij je aan.

  Fantastisch initiatief, maar een ontzettend slecht geschreven stuk, jammer. Hopelijk hebben de patientjes nog lang plezier van hun buddies! 😀


  Maak melding

Reageer