Politie op zoek naar motorrijder na aanrijding

Zwolle – Op de Van Wevelinkhovenstraat vond op zaterdagavond 9 juni om ca 23:35 uur een aanrijding plaats tussen een fietser en een motorrijder. Een 47-jarige man uit Zwolle reed op de fiets vanuit het centrum de Wevelinkhovenstraat op. Mogelijk is de man linksaf geslagen ter hoogte van de ingang van de garage.

Van achter kwam een motorrijder die de fietser heeft aangereden en slingerend door reed zonder te stoppen en zich om de fietser te bekommeren en reed vervolgens de Eikenstraat in. De Zwollenaar bleef gewond achter en werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie die tot de identiteit van de motorrijder kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wat een dombo die motorijder echt ik heb geen goed woord over voor deze doorrijder iemand die gewond is gewoon laten liggen zoder ook maar een seconde rekening te houden met deze fiets bestuurder

    LAF LAF EN NOG EENS LAF


    Maak melding

Reageer