Golfclub Zwolle houdt Open Dag

Zwolle – Op zondag 17 juni aanstaande organiseert Golfclub Zwolle een Open Dag bij de golfbaan aan de Zalnéweg 75 in Zwolle. Iedereen die geïnteresseerd is in golf is die dag van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

golf_2-1.jpg

Golf is de snelst groeiende sport van Nederland. Op dit moment telt Nederland circa 310.000 bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) geregistreerde spelers. Daarmee is golf de derde sport van Nederland. Golfclub Zwolle zelf heeft circa 800 leden. Golfclub Zwolle werd opgericht in 1985. De eerste 9 holes werden geopend in 1995. Daarna werden binnen 10 jaar zowel een prachtig clubhuis als de tweede 9 nieuwe holes gerealiseerd, waardoor er een golfbaancomplex is ontstaan dat appelleert aan de steeds groter wordende uitdagingen die gesteld worden aan deze mooie tak van sport.

Tijdens de Open Dag kunnen belangstellenden deelnemen aan een gratis clinic waarbij aandacht gegeven wordt aan het afslaan, het korte spel en het putten. De clinics starten ieder uur om 15 minuten over het hele uur. Verder kan men samen met spelers van Golfclub Zwolle meelopen bij het spelen van een de holes en zelf onder begeleiding spelen op de par-3 baan van Golfclub Zwolle.

De Open Dag begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De laatste clinic start om 16.15 uur. Voor meer informatie over Golfclub Zwolle kijk op www.golfclubzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer