Programma van PEC Zwolle in de Eredivisie

Zwolle – Het programma van PEC Zwolle in de Eredivisie is bekend! Op zaterdag 11 augustus 2012 speelt PEC Zwolle haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2012-2013 uit tegen Roda JC. De eerste thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 18 augustus 2012 tegen Vitesse. PEC Zwolle speelt zes keer thuis op een zondagmiddag. Hieronder het gehele competitieschema tot aan de winterstop (2e helft van de competitie vindt u via Lees verder…) :

programma_pec_zwolle.jpg

PEC Zwolle in de Eredivisie! Daar wil jij toch ook bij zijn? Wanneer je regelmatig wedstrijden bezoekt of van plan bent te gaan bezoeken, is een seizoenkaart echt iets voor jou! Deze seizoenkaart is namelijk een stuk goedkoper dan wanneer je voor iedere wedstrijd een los kaartje koopt. Daarnaast ben je dankzij de seizoenkaart bij elke thuiswedstrijd in de competitie verzekerd van een plaats in het stadion. Ben jij ook aanwezig om als twaalfde man massaal achter de mooie club te staan? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw seizoenkaart via deze link!

Seizoenkaart 2012-2013 bestellen
Een seizoenkaart kun je op de volgende wijze aanvragen:
Download het bestelformulier, vul je NAW-gegevens in, retourneer het formulier naar FC Zwolle en betaal via automatische incasso.
– Kom langs bij de FC Zwolle Fanshop in het stadion, vul je NAW-gegevens in en betaal contant of per pin.
Bij aanschaf van de seizoenkaart hoor je wanneer de seizoenkaart voor je klaar ligt om afgehaald te worden.

FC Zwolle biedt verschillende groepen 25% korting op de seizoenkaart:
– mensen die 65 jaar of ouder zijn;
– mensen die meer dan 80% arbeidsongeschikt zijn.
Bewijsvoering dient aangetoond te worden bij aanvraag van de seizoenkaart. Op het rolstoelplatform wordt één aantrekkelijke prijs gehanteerd, hier worden geen extra kortingen toegepast.

Vakken en prijzen
In de stadionplattegrond staan de vakindeling en bijbehorende prijzen beschreven. Maak je keuze op welke tribune en in welk vak je het komende seizoen de thuiswedstrijden van PEC Zwolle wilt volgen.

prog._pec_2.jpg

Artikel delen:

Reageer