Reisbureau biedt prijs aan winnares Mis(s) Verkiezing

Landstede Buitengewoon Reizen biedt de winnaar van de nationale Mis(s) Verkiezing 2007 voor gehandicapten, die op 6 juni door de TROS wordt uitgezonden, een volledig verzorgde tweeweekse reis naar Zuid-Afrika aan.


De Zwolse Esther Nierop deed ook mee…

“Het aanbieden van reizen voor gehandicapten is een van onze specialiteiten. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat de reis voor de winnares een onvergetelijke ervaring wordt”, zegt Gerda van ’t Land, directeur van het Zwolse reisbureau. In een spectaculaire liveshow op  6 juni, die wordt gepresenteerd doorLucille Werner en Jaap Jongbloed, wordt beslist wie van de twaalf kandidaten de mooiste, slimste, charmantste en meest betrokken gehandicapte jonge vrouw van Nederland is en het kroontje verdient. Er was ook deelname van een Mis(s) uit Zwolle, Esther. Zij drong helaas niet door tot de finale van de verkiezing.

Van ’t Land: “Bij de Mis(s) Verkiezingen 2007 gaat het niet alleen om hoe je eruit ziet, maar ook om wie je bent en waar je voor staat. Als Mis(s) 2007 word je een jaar lang Ambassadeur van Onbeperkt Nederland. Dit houdt in dat je je als Ambassadeur zal gaan inzetten om de positie van gehandicapten in Nederland te verbeteren.”

Winnares vorig jaar in Raalte

Roos Prommenschenkel, vorig jaar winnares van de missverkiezing, bezocht op 13 april Landstede Beroepsopleidingen in Raalte. Tijdens twee gastlessen vertelde ze de derde- en vierdejaarsstudenten van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) over haar leven als gehandicapte en haar rol als ambassadeur van ‘Onbeperkt Nederland’.

Landstede Buitengewoon Reizen

Landstede Buitengewoon Reizen heeft naast reguliere (vakantie)reizen en volledig verzorgde gehandicaptenreizen, een grote expertise in de scholenmarkt. Enerzijds gaat het daarbij om schoolreizen en excursies en anderzijds om de organisatie van stagebezoek in het buitenland.

Kijk ook op www.misverkiezing.nl en www.buitengewoonreizen.nl

Artikel delen:

Reageer