Hanzelabsessie voor indoor vrijetijdscentrum Wallyss

Zwolle – Dertien vooraanstaande Zwolse ondernemers brainstormen vrijdagavond 15 juni over de kansen die het nieuwe indoor vrijetijdscentrum Wallyss biedt voor Zwolle en vice versa. De sessie wordt georganiseerd door Hanzelab, het netwerk van betrokken Zwollenaren die de stad naar een hoger plan willen tillen. Deze sessie voor Wallyss is de achtste sinds de start van Hanzelab een jaar geleden.

In het team van komende vrijdag zitten onder andere  wethouder Economische Zaken René de Heer, Wim ten Hove van PBN Music, Gerrit Jansen van Jansen Vastgoed, Henk van Voornveld van RBT Vechtdal IJsseldelta en Zwolle Marketing en  Sjoerd-Jan Feenstra van McDonald’s Zwolle/Heerde/Kampen. Ben Schulte, de ondernemer achter het nieuwe indoor vrijetijdscentrum Wallyss, reageert verheugt op de samenstelling van het zogenaamde ‘dreamteam’ van deze Hanzelabsessie. “De kracht van zo’n sessie zit hem in de diversiteit van de branches waarin de deelnemers actief zijn. Zij hebben ieder hun eigen ideeën en methoden voor het promoten van nieuwe initiatieven. Ik ben heel benieuwd hoe zij tegen onze marketingplannen voor Wallyss aankijken. En ik hoop dat ze mij nieuwe inzichten bieden. Zo kunnen we elkaar versterken.”

Samenwerking

Het zoeken van samenwerkingsverbanden is sowieso een onderwerp tijdens deze Hanzelabsessie, verwacht Schulte. “Rond BusinessPark Zwolle, waar Wallyss wordt gevestigd, zijn meer attracties die zich richten op gezinnen en jeugd. Daar kunnen we mee samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan kortingsacties. Overigens is het interessant om na te denken hoe Zwolle als geheel naar buiten kan treden met al haar attracties. Juist in deze tijd moeten we openstaan voor samenwerking. Het is zinloos om te denken in termen van concurrentie wanneer je elkaar kunt versterken.”

Hanzelab

Hanzelab is een multidisciplinair netwerk van creatieve, ondernemende en betrokken Zwollenaren met kennis en ideeën die zij graag willen delen. Hanzelab is onafhankelijk en werkt volgens het principe ‘buy one give one’: commerciële partijen betalen voor de sessie, maar sponsoren daarmee direct een sessie voor een maatschappelijk initiatief dat daarvoor geen budget heeft.

Wallyss

Wallyss opent naar verwachting in de winter van 2012-2013 zijn deuren en biedt dan activiteiten als bowlen, glowgolfen en lasergamen. Schultes café, restaurant en zalencentrum Urbana, aan de Wipstrikkerallee, wordt overigens op de oude vertrouwde wijze door hem voortgezet.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hoe staat het met Wallyss??
    De gemeente Zwolle wilde meer leisure, en Wallyss (of een andere partij…) lijkt me een prima invulling van iets wat Zwolle mist.


    Maak melding

Reageer