Zaterdag 16 april 2011 Open Huis kerkgebouw

Zwolle – De Zwolse gemeente van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft in januari een nieuw kerkgebouw in gebruik genomen, en wel op Mozartlaan 8 in de wijk Holtenbroek te Zwolle. Het gebouw is recentelijk grondig gerenoveerd. Een kerkgebouw van De kerk van Jezus Christus typeert zich door aanwezigheid van veel leslokalen waarin lessen plaatsvinden voor verschillende doelgroepen en de kapel voor de gezamenlijke bijeenkomsten. Dit alles is nu gerealiseerd aan de Mozartlaan.

Op zaterdag 16 april 2011 wordt om 11:00 uur het kerkgebouw officieel geopend met een feestelijk tintje. De officiële opening wordt verricht door ringpresident dhr. S. Hulleman (regionaal voorzitter van bestuur). Aansluitend is het open huis voor alle belangstellenden tot 16.00 uur.

Het open huis biedt de gelegenheid kennis te maken met de wijze waarop de wekelijkse eredienst en worden gehouden en op welke wijze de overige kerkprogramma’s voor de jeugd en volwassenen beogen bij te dragen in de aanmoediging Christus centraal te stellen in het leven. Belangrijke pijlers zoals het gezin, de kerk in de maatschappij, de functie van tempels en genealogie worden belicht, waarbij bezoekers de mogelijkheid wordt geboden ter plekke onderzoek te doen naar hun stamboom.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)