Hiphoppers van Osdorp Posse naar Hedon

Zwolle is inmiddels hiphopstad nummer één en vrijdag 1 juni komen de voorvaders van de Nederlandstalige hiphop dan ook graag naar Hedon. Def P. zal met zijn Osdorp Posse laten zien dat hij nog steeds moeiteloos zijn vloeiende teksten over het publiek kan spuien. Bijna twintig jaar bestaat de OP nu en vanavond kan je zelf zien en horen dat ze nog steeds mee doen!

Osdorp Posse, de eerste Nederlandstalige rapgroep, is terug! Ze wisten zonder airplay op de Nederlandse radio uit te groeien tot één van de belangrijkste rapgroepen van Nederland. En ze doen nog steeds mee. Binnenkort komt er een nieuw album uit, dus verwacht veel nieuwe nummers tijdens deze show. Maar ook de klassiekers zoals ‘Moordenaars’ en ‘Geendagsvlieg’ zullen zeker langskomen.

Na lange tijd van afwezigheid is de Nederlandse oldschoolrapper Casto terug. Het nieuwe nummer ‘Geen MTV’ is een voorproefje voor het nieuwe album wat dit jaar moet uitkomen. De rapper, die bekend werd als lid van De Onderhonden en zijn solowerk, zal als voorprogramma Hedon op zijn kop zetten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht ’s avonds aan de deur. Deuren gaan 1 juni open om 20:30 uur, aanvang: 21:00 uur. Een kaartje kost € 8,00 (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Osdorp posse is echt te cool! 10 jaar geleden waren de optredens altijd zo vet echt! Lekker op het podium een beetje mee bouncen met Defp en een jointje smoken met Daan de DJ! Kortom ik ben van de partij 1 juni!    ⚠️ Meld

Reageer