Be Quick’28 wint Zwols Kampioenschap voetbal 2012

Zwolle – Be Quick’28 heeft dinsdagavond het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1-junioren gewonnen. Van ZAC werd met 6-3 gewonnen.

Bij WVF op sportpark De Weide Steen wisten de rood-zwarten al snel op een 2-0 voorsprong te komen. De ruststand was 3-0. ZAC kon in de tweede helft wel wat terug doen, maar te weinig om Be Quick van de winst af te houden. Mehran Ali Pour Asli, die ook in de finale twee ballen tegen het net schoot, werd met 12 doelpunten topscorer van het voetbaltoernooi.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. En wat zijn ze goed! William Bakker mag ze volgend jaar weer trainen….op enorm hoog niveau. Reyen gaat naar Alcides geloof ik? Nog meer grote mutaties?

  van sportiefwolle.nl

  Strijd om Dreamteam spannend en open

  Het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1-junioren wordt gevarieerder dan ooit. Het ziet er namelijk naar uit dat zeven van de negen clubs minimaal één speler aan het Dreamteam zullen leveren. Na de finale tussen Be Quick ??28 en ZAC wordt de samenstelling bekendgemaakt.

  Nog geen team zien staan 😮

  Heeft de van WVF afkomstige Mehran Alipourasli de Gouden Schoen gewonnen?

  Wat jammer zeg, over het beste A1 van Zwolle

  De A-jeugd van FC Zwolle speelt ook na de zomer in de eerste divisie. In de verlenging van de finale van de nacompetitie zakte de ploeg van trainer Gert-Peter de Gunst door de hoeven bij ADO Den Haag (3-1). De teleurstelling was enorm bij de Zwolse jeugd, die de ellende voor een flink deel aan zichzelf had te wijten.



  Maak melding

Reageer