Enige Nederlandse show Sacred Reich in Hedon

Zwolle – Sacred Reich bestaat onderhand al 25 jaar en dat wordt gevierd met de Anniversary Tour. Met enkel en alleen de klassiekers op de setlist wordt dit een waar feest voor de kenner. De enige show van de metalformatie wordt in ons land op zaterdag 23 juni in poppodium Hedon gespeeld. De avond wordt ingeluid door de Nederlandse metalheads van Grim Ordeal.

Sacred Reich vond zijn oorsprong in 1985 behoort tot de tweede generatie trash metal bands uit Amerika. Samen met bands als Death Angel en Testament werden de vier heren uit Phoenix, Arizona gezien als de jongere broertjes van De Grote Vier (Metallica, Megadeth, Antrax en Slayer). Na 13 jaar en 4 albums besloten ze in 2000 ermee te stoppen. Tot de formatie in 2007 aan een tweede leven begon. Ze stonden vrijwel meteen in de spotlights door de gelijktijdige uitgave van hun debuut Ignorace en hun mini-album Surf Nicaragua. Sacred Reich kwam, zag en overwon en speelde de shows van hun leven. Na een fantastisch optreden in 2009 mag poppodium Hedon ze als enige eindelijk weer verwelkomen.
GRIM ORDEAL

Grim Ordeal is een vijfkoppige groovecore metalband uit Deventer, opgericht in 2009. Typerend zijn de dubbele gitaarpartijen en energieke zang. Hun demo cd uit 2011 bevat drie nummers met de typische Grim Ordeal sound. Al met al, een welkome toevoeging aan de set van Sacred Reich.


SACRED REICH

support: GRIM ORDEAL

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 23 juni
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 15,00 (vvk) – € 20,00 (deur)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer