FC Zwolle contracteert twee spelers

FC Zwolle heeft zich verzekerd van de diensten van Eric Botteghin, Danny Holla en Bram van Polen. Verder komt er vanaf 2 juli een Argentijnse spits op proef en is Etiënne Reijnen opgeroepen om deel te nemen aan een onderlinge oefenwedstrijd van Oranje -21.

Eric Botteghin zal wederom een jaar gehuurd worden door FC Zwolle. De centrale verdediger kwam afgelopen winter naar FC Zwolle en maakte daarbij een goede indruk wat leidde tot deelname aan de play-offs. Danny Holla (19) wordt gehuurd van FC Groningen. De rechter-middenvelder speelde recentelijk nog in de basis bij FC Groningen en zal het middenveld van een kwaliteitsimpuls moeten voorzien. Rechtsbuiten/rechter middenvelder Bram van Polen (21) komt over van de beloften van Vitesse Arnhem. Daarvoor kwam hij uit voor VVOG uit Harderwijk. De Argentijnse speler Fernando Alvarez zal vanaf 2 juli enkele weken op proef komen bij FC Zwolle. De 25-jarige spits is afkomstig van Clubb Atletico Banfield.

Etiënne Reijnen is opgeroepen door Hans Schrijver om deel te nemen aan een onderlinge oefenwedstrijd van Oranje -21. De groep van 20 spelers bereidt zich in Nederland voor op het internationale achtlandentoernooi in het Franse Toulon, dat van 30 mei tot en met 10 juni wordt gehouden. Voor deze onderlinge oefenwedstrijd zijn zes extra spelers uitgenodigd waaronder Etiënne. Een bekend gezicht voor hem zal in ieder geval Gerard Nijkamp zijn, die als assistent van Hans Schrijver betrokken is bij oranje -21.

Artikel delen:

Reageer