Buro Ruis zoekt vrijwilligers voor Bruisweken

Zwolle – Buro Ruis zoekt naar vrijwilligers voor de Bruisweken. Ouderejaars studenten kunnen de Zwolse introductieweken, voorheen bekend als GRASweek, herbeleven door zich op te geven als mentor, crewlid of promotor. De Bruisweken presenteert drie weken lang de meest uiteenlopende activiteiten, van een grootse barbecue tot en met het RTL Viert De Zomer Concert met o.a. Racoon, DI-RECT, Gers Pardoel en Ilse de Lange.

buro_ruis.jpg

Mentoren zijn het aanspreekpunt voor de deelnemers en laten in week 34 de eerstejaars hbo-studenten kennis maken met elkaar en studiestad Zwolle. Per tweetal introduceren zij 15 eerstejaars studenten tot het bruisende studentenleven aan de hand van de meest uiteenlopende activiteiten. Variërend van concerten, dance-events, een grote barbecue, diverse workshops en een gezellige kroegentocht leiden de mentoren de aspirant studenten langs de meest interessante locaties in Zwolle. Daarnaast is Buro Ruis nog op zoek naar vrijwilligers voor het logistiek- en het promotieteam. Voor laatstgenoemde vraagt de organisatie vrijwilligers, met een hart voor de introductie, mensen te enthousiasmeren en af en toe beschikbaar te zijn voor promotie op open dagen of beurzen.

Wil jij ervaring op doen naast je studie en meewerken aan de introductieweken van Zwolle, geef je dan op als vrijwilliger voor de Bruisweken 2012 via het inschrijfformulier voor vrijwilligers op www.bruisweken.nl. Inschrijving eerstejaars hbo-studentenGa je komend studiejaar beginnen aan een nieuwe studie aan een van de vier hbo-instellingen van Zwolle? Dan doe je natuurlijk mee aan de Bruisweken.

Door je voor 1 augustus op te geven profiteer je van € 5,00 euro early bird-korting en kost deelname nog slechts € 30,00 euro. Dat is de helft goedkoper ten opzichte van de GRASweek. Bovendien geeft een inschrijving voor de hbo introductieweek toegang tot het RTL Viert De Zomer Concert met grote namen als BLØF, Gers Pardoel, Ilse DeLange, DI-RECT en Racoon. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op www.bruisweken.nl.

DE BRUISWEKEN

Locatie : Binnenstad Zwolle
Wanneer : Weken 34, 35 en 36
Aanmelden : www.bruisweken.nl

De Bruisweken komen tot stand in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen en Gemeente Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Blijft een goeie naam “Buro Ruis” goed woord ook. Denk dat bijvoorbeeld Willem Ruis het nooit erg heeft gevonden om soms voor “ruis” te zorgen in het communicatieproces. Oeps, ga misschien teveel bij mezelf af.


    Maak melding

Reageer