Werkzaamheden Boerendanserdijk en Campherbeeklaan

Zwolle – Aan de Boerendanserdijk en Campherbeeklaan vinden vanaf maandag 18 juni onderhoudswerkzaamheden plaats. De riolering wordt vervangen en er zijn asfalteringswerkzaamheden. Het onderhoud wordt in twee fases uitgevoerd. Tijdens beide fases gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op borden langs de weg. Het winkelcentrum blijft via die routes bereikbaar.  

Fase 1: Boerendanserdijk en Campherbeeklaan: Cederlaan tot Abelenlaan. Vanaf 18 juni zijn er werkzaamheden aan de Boerendandserdijk en Campherbeeklaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Cederlaan en Abelenlaan (fase 1). Er komen onder andere nieuwe rioolaansluitingen en de rijbaan wordt opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken. Tijdens de werkzaamheden zijn de Boerendanserdijk en Campherbeeklaan tussen de Cederlaan en Abelenlaan afgesloten voor al het verkeer. Autoverkeer kan omrijden via Rechterland – Kranenburgweg – Erasmuslaan – Abelenlaan en omgekeerd. Voor fietsers geldt een omleiding via het fietspad tussen de Boerendanserdijk en Oleanderlaan.    Fase 2: Campherbeeklaan: Lorentzlaan tot AbelenlaanAansluitend aan de wegwerkzaamheden tussen de Cederlaan en Abelenlaan (fase 1), starten de werkzaamheden aan de Campherbeeklaan tussen de Lorentzlaan en Abelenlaan (fase 2). Er wordt waterdoorlatende bestrating aangebracht. Het regenwater verdwijnt daarmee niet in het riool, maar kan wegzakken in de bodem en worden afgevoerd naar het grondwater. Ook de werkzaamheden tijdens deze fase duren naar verwachting 3 weken.

Tijdens de werkzaamheden is de Campherbeeklaan tussen de Lorentzlaan en Abelenlaan afgesloten voor al het verkeer. De omleiding loopt via Abelenlaan – Erasmuslaan – Lorentzlaan en omgekeerd.

Winkelcentrum

Tijdens de werkzaamheden (fase 1 en 2) blijft het winkelcentrum bereikbaar via de kruising Campherbeeklaan / Abelenlaan / Eikenlaan. Deze is te bereiken via de omleidingsroutes.

Stadsbus

Tijdens de gehele duur van de werkzaamheden rijdt stadslijn 3 van Syntus via een omleidingsroute. Tijdens fase 1 loopt die route via Rechterland – Kranenburgweg – Erasmuslaan – Abelenlaan – Lorentzlaan – Erasmuslaan. Tijdens fase 2 is dat via Rechterland – Kranenburgweg – Erasmuslaan – Lorentzlaan – Erasmuslaan.

Artikel delen:

Reageer