Politie zoekt getuige van mishandeling aan Dijkstraat

Zwolle – De politie is op zoek naar een getuige van de mishandeling van een 35-jarige Zwollenaar afgelopen weekend op de Dijkstraat.

Het slachtoffer kreeg een woordenwisseling met twee plaatsgenoten van 25 en 26 jaar waarna hij door de twee mishandeld werd. Hierbij brak hij o.a. zijn enkel. De twee verdachten konden kort daarop worden aangehouden. De politie is op zoek naar een blanke jongeman tussen de 20 en 30 jaar die vlak na de mishandeling (rond 04.00 uur) bij het slachtoffer stond. De politie roept hem, of mensen die weten wie hij is, op om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Eerder verschenen bericht

Twee mannen aangehouden voor mishandeling Zwolle – In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juni kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Dijkstraat. Een 35-jarige man uit Zwolle lag daar op de grond met een gebroken enkel. De man had een woordenwisseling gehad met twee andere mannen. Op de Thorbeckegracht werden twee personen aangetroffen die aan het signalement voldeden. Beide mannen, een 26- en een 25-jarige Zwollenaar, werden aangehouden.

Artikel delen:

Reageer