Start Spoolderfeest 2012

Zwolle – Woensdagavond is in Spoolde is in de feesttent aan de Nilantsweg het jaarlijkse Spoolderfeest van start gegaan met een voetbalavond. Net als twee jaar geleden tijdens het WK in Zuid Afrika werd ook nu gezamenlijk naar een voetbalwedstrijd gekeken, de derby Nederland – Duitsland van het EK 2012.

spoolderfeest_1.jpg
Foto’s: Henk Tuinman

De feesttent was deze eerste avond van het wijkfeest goed gevuld. Voor de liefhebbers en de gelegenheid was er ook een echte ‘bratwursttent’ aanwezig. Ondanks het jammerlijke verlies van Nederland kon men toch terugkijken op een mooie start van het Spoolderfeest 2012. De komende dagen is er in Spoolde nog van alles te beleven. Donderdagavond is er een barbecue, een mini- playbackshow, kan er gekaart worden en is er een dartcompetitie. Vrijdagavond is er een fietspuzzeltocht, een optreden van het dweilorkest TismawajewendBand uit Raalte en de Krot Road Show. Zaterdag zijn er overdag kinderspelen en wordt er een achtkamp georganiseerd. Het feest eindigt ’s avonds met een feestavond.

spoolderfeest_2.jpg

spoolderfeest_4.jpg

spoolderfeest_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. “De boodschap” zal ook dit keer, wel weer overkomen. Misschien komt Femmy zelf nog langs, Engelien of zelfs een Diana van A. en een (op fietsafstand wonende) Elma W.? Wij vieren de zaterdagavond met een BBQ tussen Stadshagen en ’s Heerenbroek. Ach, is eigenlijk één Zwolsche “schil-linie” Spoolde-Westenholte-’s Heerenbroek-Stadshagen-Mastenbroek ook (?) en ‘Asselt in de toekomst 😮


    Maak melding

Reageer