CSV’28 leidt zijn eigen scheidsrechters op

Zwolle – Op zaterdag 16 juni is "KNVB pupillen scheidsrechter cursus" op het sportpark De Verbinding van.
Vanaf 9.30 uur worden de cursisten verwacht om middels theorie- en praktijklessen hun diploma aan het eind van de middag in ontvangst te nemen.

CSV’28 is hofleverancier met 18 deelnemers uit de D en C teams.  Het is de grootste groep uit CSV’28 gelederen die deze cursus volgt. Voor CSV’28 betekend dit dat we in het nieuwe seizoen beschikken over 32 gediplomeerde scheidsrechters die wedstrijden mogen fluiten van de pupillen. Al geruime tijd is de scheidsrechterscommissie van CSV’28 bezig om jeugdige spelers te interesseren om regelmatig een wedstrijd van een pupillen team te leiden. Zo zijn we dan ook in staat om veel wedstrijden door een gediplomeerde scheidsrechter te laten fluiten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat op deze manier spelers maar ook ouders betrokken worden bij CSV’28.

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren, ‘het negende’, zaalvoetbal of betaald voetbal fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Wil je meer weten mail dan naar: scheidsrechterbij@csv28zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer