Leerlingen organiseren Summer Vibes

Dat de temperaturen buiten gingen stijgen hadden de leerlingen van Talentstad locatie Rieteweg goed door. Daarom halen ze donderdag 31 mei de zomer alvast naar Hedon. Summer Vibes wordt een goed gevulde avond met koele vibes. Zelfs als het die avond slecht weer is, kan het in Hedon niet koel blijven. Met een extra lange show rockt The Partysquad de tent Non-Stop. Dat wordt weer een topeditie van het Check It Out! project.

Naast publiekstrekker The Partysquad staat er nog veel meer te gebeuren tijdens deze avond georganiseerd voor en door jongeren. Zo voorziet De Hardheid Hedon van een extra zomers tintje met hun geweldige ska sound en dito songteksten, zal het kwik nog verder stijgen tijdens de kinky modeshow die mede mogelijk wordt gemaakt door Super Duper en zou Check it out! Check it out! niet zijn als er niet gedacht werd aan chill momenten. Afkoelen kan je dan ook aan een heuse cocktailbar (non alcoholic) en in de Chill Area 51. Hair Today zorgt tot slot nog voor een extra verrassingsactie…

Om te voorkomen dat de avond te warm wordt en bezoekers dit feest met een koel hoofd kunnen doorstaan krijgen de eerste 50 bezoekers een verfrissende cocktail gratis!! Dus wees er vroeg bij en scoor een gratis cocktail!

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Deuren gaan 31 mei open om 19:30 uur, aanvang: 20:00 uur. Een kaartje kost € 5,00 (excl. €1,00 servicekosten).

LET OP: Check It Out! producties hebben een leeftijdsgrens van 14 t/m 20 jaar

Artikel delen:

Reageer