Ondernemersfonds in de Sassenstraat

Zwolle – Op 12 juni is de kogel door de kerk gegaan en hebben de ondernemers van de Sassenstraat de handen in elkaar geslagen. Wat in het hele centrum niet lukte, te komen tot een ondernemersfonds, is Ondernemersvereniging Citycentrum Zwolle nu wel in de Sassenstraat gelukt.

Het Citycentrum is blij dat ook de niet leden van het Citycentrum in de Sassenstraat meedoen. Het Citycentrum ziet deze start als een voorbeeld voor andere gebieden in het centrum en heeft goede verwachtingen van de ondernemers in de Sassenstraat. Er zijn vele leuke en goede ideeën die de Sassenstraat als aantrekkelijke winkelstraat in de schijnwerpers zal plaatsen. De eerste aktie waar de ondernemers zich op richten is de aankleding van de straat middels plantenbakken. Na de zomer, voor aanvang van het nieuwe seizoen, staan deze er.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Niet zo moeilijk….zonder echte overhead en gericht geld in een pot doen en ook gericht dat geld gebruiken….en 100 euro in een pot stoppen of elke maand geld moeten betalen is wel groot verschil…..maar petje af voor de sassenstrat….


    Maak melding

Reageer