Het weer: bewolkt en buien

Zwolle – Vrijdagochtend valt soms al lichte regen, maar al snel neemt de regen in intensiteit toe. Vrijdagmiddag wordt het kortstondig droger, maar later volgen buien. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind en de temperatuur stijgt naar gemiddeld 21 graden.

14-06-2012_weerfoto__ijsselhallen__1.jpg
IJsselhallen
Vrijdagavond en de nacht erop trekken een flink aantal buien over het land en kan het lokaal nog steeds tot onweer komen. De temperatuur daalt niet verder dan naar een graad of 12. Zaterdag verschijnen opnieuw een aantal buien, maar is er tussendoor ook ruimte voor de zon. De maxima komen rond 20 graden uit, wat een normale waarde is voor half juni. Zondag belooft een aardige dag te worden, met een afwisseling van stapelwolken en soms wat zon. De kans op een bui is klein. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 20 . Maandag komt een storing dichterbij waardoor het bewolkt raak en later ook buien volgen. De temperatuur komt maandag wel tijdelijk op een zomers niveau uit. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Super Harry! De IJsselhal mooi op de foto gekregen; geheel in jouw (takken en groen op de voorgrond vanuit een hoger gelegen plekkie) stijl…Bravo, kunnen ze zo als reclameplaat gebruiken.


    Maak melding

Reageer