Van FC Zwolle naar PEC Zwolle

Zwolle – Op 1 juli 2012 neemt PEC Zwolle het stokje officieel over van FC Zwolle. Vanaf die datum behoort FC Zwolle tot het verleden en treedt PEC Zwolle toe tot de Eredivisie. Blauw-wit blijft de kleur van de club en in het logo wordt komend seizoen enkel de naam gewijzigd.

PEC Zwolle speelt haar thuiswedstrijden het komende seizoen, net als in de afgelopen seizoenen, in het traditionele blauw-wit gestreepte shirt. Voor de uitwedstrijden wordt het groen-witte shirt gebruikt, waarbij er gekozen is voor de klassieke zwarte broek in plaats van de witte broek waarin tot op heden gespeeld werd. Het nieuwe wedstrijdshirt is voor de selectie van PEC Zwolle vanaf juli 2012 beschikbaar. Wil jij zelf pronken met het nieuwe wedstrijdshirt van PEC Zwolle? Deze kun je vanaf zaterdag 4 augustus 2012, tijdens de Open Dag, bemachtigen!

Artikel delen:
Reacties 9
 1. kun je na betaling je seizoenskaart nog annuleren?

  Vind de nieuwe naam niets en had mij verheugd op gezellige zondagmidagen ipv donkere zaterdagavonden….


  Maak melding

 2. @RD

  zondagmidagen ipv donkere zaterdagavonden….

  WAT IS HET VERSCHIL MET DE VRIJDAG AVOND!!!

  wel vak ? en wat moet hij kosten ?:P


  Maak melding

 3. wat een enthousiasme, zelf nog niet aangeschaft? Sta op Noord maar nog niet serieus voornemens te verkopen.

  vrijdagavond of zondagmiddag prima, zaterdagavond voor wat anders!


  Maak melding

 4. Dat was ook mijn gedachte ja. Heerlijk die zaterdag. Zelf voetballen, kantine in, tas bij iemand dumpen, eten bij de snackbar of in de kroeg en dan naar de wedstrijd. Na de wedstrijd weer de stad in of andere dingen doen. Wat wil je nog meer?

  Juist de zondag is gaar. Verrot van de nacht ervoor, helemaal als je weer eens aan de andere kant van het land naar een feest bent geweest wat tot 7:00 duurde, na de wedstrijd direct weer weg i.v.m. familieverplichtingen en soortgelijke ongein.


  Maak melding

Reageer