Sahara Torunlar toernooi bij Be Quick ’28

Zwolle – Het grote Sahara Torunlar toernooi  bij Be Quick ’28 begint aanstaande maandag 18 juni  aan de tweede editie. Het toernooi dat gehouden wordt op drie zaterdagen en twaalf doordeweekse avonden  eindigt op zaterdag 7 juli. 

Het is een toernooi voor standaardjeugdelftallen uit de A- tot en met de D-categorie en dient als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Door de late zomervakantie in deze regio zullen de teams zoveel mogelijk met de selecties voor komend seizoen aantreden. In  totaal  binden 48 standaard jeugdelftallen uit de A- tot en met D-categorie  met elkaar de strijd aan in hun klasse. Het deelnemersveld mag er zijn. Met FC Zwolle (C2 en D2) en FC Emmen (A1 tot en met D1) zijn er twee BVO’s actief met jeugdeftallen. Met  bijvoorbeeld Sportclub Genemuiden en Excelsior’31 geven ook gerenomeerde clubs uit de omgeving  van Zwolle hun visitekaartje af. Uit Zwolle zijn de vv Berkum, WVF, ZAC  en natuurlijk Be Quick met hun jeugdige strijders present op  het sportcomplex aan het Stadionplein. Het toernooi mocht zich tijdens de eerste editie verheugen in een grote publieke belangstelling.

Wie meer wil weten over het speelschema en de stand van zaken kan de website van Be Quick’28 raadplegen: www.bequick28.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wordt vast gezellig. 2 toporganisatoren. Organiserende vereniging met gezellige en betrokken mensen. Kwaliteit. Lekker sapje en hapje. Nog een weekje geduld; maar dan schijnt de zon ook 8)


    Maak melding

Reageer