Open Dag Dierenweide ’t Spiekertje

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek houdt op zaterdag 30 juni 2012 haar jaarlijkse open dag met activiteiten voor jong en oud uit de buurt Ittersumerbroek en natuurlijk ook voor iedereen die zin heeft om eens langs te komen en te kijken hoe het er bij onze dierenweide aan toe gaat.

Zo kunnen kinderen zich laten schminken, is er een grabbelton, een springkussen, muziek van de dj en een boerderij-activiteiten zoals spinnen en boterschudden (het maken van boter door room te schudden). Tegen een kleine vergoeding kan er koffie, thee, ranja, popcorn, chips, koek en cake gekocht worden. De opbrengst gaat uiteraard naar de dierenweide. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd. De tekeningen die eerder zijn verspreid in het winkelcentrum Zwolle-Zuid (o.a. bij Pets&Co, dierenartsenpraktijk De Vijf Olifanten, MS Outlet, schoenmakerij Slot, Shoeby, Primera, Pearl, Bruna, Meat and Meals, AH, Boots Apotheek, makelaar ZuidZijde) kunnen tijdens de open dag worden ingeleverd en de kinderen kunnen dan kans maken op mooie prijzen.

Voor de kinderen is er uiteraard weer de bekende knuffelhoek waarbij ze kunnen knuffelen met cavia’s konijnen, kuikentjes, geitjes en een haan. Tijdens de loterij kunt u prachtige prijzen winnen die ter beschikking zijn gesteld door ondernemers uit het winkelcentrum Zwolle-Zuid, dus koop een lot en u steunt meteen onze dierenweide. Voor meer info surft u naar onze website: http://dierenweidetspiekertje. webs.com. De open dag wordt tussen 10.30 en 13.30 uur gehouden. Iedereen is van harte welkom!

Artikel delen:

Reageer