The Asteroids Galaxy Tour terug naar Zwolle

Zwolle – Spacemonkeys en Startroopers…. Jawel! The Asteroids Galaxy Tour komt terug naar Zwolle! De Deense formatie was op 5 mei verantwoordelijk voor een complete opstopping rondom het Hedon podium op het bevrijdingsfestival en datzelfde Hedon haalt de Deense band nu terug naar Zwolle. Woensdag 17 oktober staat The Asteroids Galaxy Tour in het Zwolse poppodium en de voorverkoop hiervoor is zojuist gestart.

The Asteroids Galaxy Tour beleeft glorietijden, door de hit Around The Bend in 2008 groeiden de noorderlingen uit tot een nieuwe norm. Het is alsof Duffy, Amy Winehouse en Mark Ronson een plaat gemaakt hebben met MGMT. Kortom, de ultieme combinatie als je The Asteroids Galaxy Tour heet. Volle zalen en lovende recensies. Het duo Mette Lindberg (zang) en Lars Iversen (bas/toetsen) vormt de kern van de band uit Kopenhagen, maar live worden zij bijgestaan door een extra saxofonist, trompettist, gitarist en drummer. In april 2009 verscheen het debuutalbum Fruit. Hierop volgt het album Out of frequency in 2012.

Kaarten voor The Astertoids Galaxy Tour zijn sinds vandaag verkrijgbaar voor € 16,00 via de website van Hedon en bij Plato en VVV Zwolle.

Kijk voor meer informatie op www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer