Website De Librije wordt op niveau gebracht

Driesterren restaurant De Librije uit Zwolle heeft ID interactive opdracht gegeven voor de realisatie van een nieuwe website. De nieuwe site wordt zal qua stijl en de beleving beter aansluiten bij de sfeer van het restaurant zelf. Daarnaast wordt de online shop uitgebreid.

De bestaande website voldoet niet langer aan de eisen van een toprestaurant. De site is vrij statisch en onvoldoende in lijn met het hoge niveau van De Librije. “We willen dat onze website dezelfde kwalitatieve en creatieve uitstraling heeft als ons restaurant”, vertelt Thérèse Boer, gastvrouw van De Librije. “In toenemende mate wordt de site een belangrijk verlengstuk. We merken dat steeds meer bezoekers vooraf de site bekijken, bijvoorbeeld om alvast sfeer te proeven, de menukaart door te nemen of te reserveren.”

De stijl en de beleving van de nieuwe website wordt een afgeleide van de sfeer en uitstraling van het restaurant. Verder krijgt de site een dynamischer karakter, dankzij de toevoeging van muziek, filmpjes en ander beeldmateriaal. ID interactive zal bovendien een digitale persmap ontwikkelen. Aanvullend krijgt de bezoeker inzage in het menu en de wijnkaart waardoor de site de gast een goed voorproefje van zijn diner of lunch geeft. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden om online te winkelen: de site zal een groter aanbod boeken, wijnen en andere artikelen bevatten die bovendien overzichtelijker gepresenteerd worden.

Groot voordeel voor De Librije is dat het eenvoudiger is om de viertalige website zelf up-to-date te houden middels het content management systeem. “Omdat wij gebruikmaken van dagverse producten zijn er vaak wijzigingen in onze menukaart. Deze wijzigingen kunnen we straks zelf doorvoeren op de site, zodat we in staat zullen zijn onze bezoekers altijd de meest actuele informatie te bieden”, aldus Thérèse Boer.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Een goede website is inderdaad wel nodig voor dit soort bedrijven. Het straalt wat uit.
    Als je iets zoekt op internet, en je krijgt een waardeloze site van ?©?©n of ander bedrijf, ben je ook niet geneigd naar zo’n bedrijf te gaan.


    ⚠️ Meld

  2. Zelfs al heeft de Librije straks een gelikte website, zal ik er nog steeds niet heen gaan…. ketjseng….rinkel…rinkel…
    ;D


    ⚠️ Meld

Reageer