SamenLoop voor Hoop Zwolle levert € 23.500,- op

Zwolle – De 24-uurs actie SamenLoop voor Hoop, dat dit weekend voor de eerste keer in Zwolle georganiseerd werd, heeft een fraai bedrag van 23.500,- euro opgeleverd voor het KWF, bestemd voor onderzoek naar het ontstaan van kanker. Dat maakte de organsatie zondagmiddag na de finish van het sportieve evenement bekend.

samenloop_6.jpg

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durend familie-evenement waarbij deelnemers samen strijden tegen kanker. De start vond zaterdagmiddag 16.00 uur plaats en eindigde zondagmiddag 16.00 uur. De deelnemers zamelden geld in voor kankeronderzoek, zetten (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en er was informatie over kanker. De 22 teams van familieleden, vrienden, leerlingen of collega’s (8-12 mensen) wandelden tijdens de SamenLoop voor Hoop om de beurt op een uitgezet parcours bij het Sportcentrum van Landstede aan het Hogeland. Er loopt altijd minstens één teamlid als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Kanker gaat 24 uur per dag door. De teamleden zamelden ook vooraf op verschillende manieren geld in.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. In een stad zijn meerdere evenementen! Je kunt niet overal aan mee doen en een evenement moet groeien! Maar graag positief mensen! Ik heb met plezier in een dorp gewoond en woon nu met heel veel plezier in de stad. Het was meer dan prima bij de SamenLoop!!


    Maak melding

  2. Ik heb alleen maar winnaars gezien in die 24 uur! Wat een enthousiasme en inzet bij de lopers en de hulp vanaf de zijlijn. SAMEN ben je dan in staat om een TOP prestatie neer te zetten. Ode aan de SamenLoop! Hulde aan de organisatie en de volgende keer zijn wij er weer bij!


    Maak melding

Reageer