Zon en barbecue maken tennisfeest bij TVZ 750 compleet

Zwolle – Eerst heerlijk in het zonnetje tennissen en de overwinning pakken, om vervolgens te genieten van een heerlijke versnapering van de barbecue. Tijdens de finaledag van de vierde editie van het Zwartewatertoernooi van TVZ 750 is het voor zowel spelers als toeschouwers genieten geblazen. "Hier hebben ze de zaken goed voor elkaar", stelt bondsgedelegeerde Joop Mevius tevreden vast.

De in totaal 94 deelnemers, door het EK-voetbal was het aantal deelnemers iets lager dan voorgaande jaren, werkten zich de afgelopen dagen weer in het zweet in de diverse categorieën. Maar wanneer de spieren even tegenstribbelden was er Harriët Meis. Meis verzorgde tennissers twee avonden en de finalezondag op een heerlijke massage. Hierdoor stond iedereen positief op de baan. Bij binnenkomst op de finaledag stond er voor alle vaders een lekkere traktatie te wachten. Een tompouce of beschuit met aardbeien om Vaderdag goed te beginnen. Een kleinigheid namens TVZ aan de vaders, die toch de baan op moesten om te spelen. Na afloop konden ook zij genieten van een lekkere hamburger of andere traktatie van de barbecue.

De organisatie is blij met het verloop van het toernooi en spreekt ook haar dank uit aan alle vrijwilligers die het evenement mogelijk hebben gemaakt. Vooral met de vaste barcrew, bestaande uit Maurice Kok, Jasper Spaan en Remmelt Lubberts, was de leiding erg blij. Zij waren alle toernooidagen present om sporters en tennissers te voorzien van een hapje en een drankje.

Uitslagen:

DD8 – Astrid de Boer en Trudy Zitman / Wendy Bokking en Jacqueline Bult

HD8 – Jan Bloem en Rene Drost / Edwin Noy en Lambert Seine

GD7 35+ – Aline Bokking en Joop Speek / Bogdan Kukric en Maria Al Abbar

HD7 35+ – Guus Moorman en Cor Bokking / Arnold van Bekkum en Marc Bosman

GD7 – Marjolein Smit en Mart van Ark / Piet Ankersmit en Marije Zomerdijk

DD7 – Gerda Arkema en Karin Klaver / Erna Selles en Maria Al Abbar

HD7 – Arjen Bos en Rene Semper / Joachaz van Keulen en John de Meijer

GD6 35+ – Stella Kuin en Jeroen Citeur / Robert Dijkslag en Aline Bokking

DD6 35+ – Anne Scheepmaker en Gretha Idzerda / Yvonne Brouwers en Janet Kruithof

HD6 35+ – Edgar Neef en Marcel Seuters / Wilco Balk en Rogier Oranje

GD6 – Esther van ’t Ende en Wiebe Jan Weerman / Gerieke Smit en Arno van de Horst

HD6 –  Jitse ter Schuur en Gerrit Zweers / Wessel Idzerda en Paul Strikwerda

Artikel delen:

Reageer