Politie zoekt getuigen van dumpen sieraden Noorderkolk

Zwolle – Zondagmorgen 17 juni werden door een passant drijvende sieradendoosjes aangetroffen bij de vissteiger van de Noorderkolk aan de Langenholterdijk. Door duikers van de brandweer werden later in het water ook sieraden en een garantiebewijs gevonden. Dat leidde naar een eerder op de dag gedane melding van een woninginbraak in Zwolle-Zuid.

17-06-2012-brandweersieraden04.jpg

Naar deze inbraak, die plaats vond van zaterdag op zondag jl., wordt een nader onderzoek ingesteld. Mensen die bij de kolk iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze zaak wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Deze plek en het hele westerveldse bos is toch één groot dievennest? loop er wel eens hard (heel hard 😉 ) en hoor pistoolschoten, zie vreemde auto’s staan en rondfietsende mannen (die graag met je de bosjes in willen (ik loop dan nog! harder)
    politie doe er wat aan!


    Maak melding

  2. Ja Gerald, goedemorgen gozah.
    Pistoolschoten? Je gamed gewoon teveel en leeft een beetje in je eigen wereldje met het gevoel dat je constand wordt achterna gezeten waarschijnlijk. Loop er zelf ook met enig regelmaat hard, nergens last van!


    Maak melding

Reageer