Stinspoort biedt nieuwe kansen voor ondernemerschap

Zwolle – Aan de noordelijke rand van Westenholte, in de Stinspoort, realiseert 03 projectontwikkeling een nieuw bedrijfsverzamelgebouw met 13 koopunits. De Zwolse projectontwikkelaar zorgt daarmee voor een nieuwe stap in de ontwikkeling van Westenholte. De gemeente Zwolle is volop in de weer met Stinspoort, de noordschil van de Zwolse wijk Westenholte, gelegen tussen de Voorsterweg en de Hasselterweg.

projectontwikkelingwestenholte.jpg

De Voorsterweg is opnieuw ingericht, er is een nieuwe locatie van Driezorg gerealiseerd en er worden diverse woningen gebouwd. Met de komst van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Westenholte ontstaan ook nieuwe kansen voor ondernemerschap in de wijk. Het bedrijfsverzamelgebouw, dat in totaal 13 units telt, biedt ruimte aan diverse bedrijven. “Dat kan variëren van een bruidsmodezaak tot kantoorruimte en van een showroom met parketvloeren tot een kinderdagverblijf”, zegt René Kroes, directeur en eigenaar van 03 projectontwikkeling. 


Locatie
“De locatie is uniek en biedt veel mogelijkheden”, vertelt hij. “Het ligt aan de rondweg richting Kampen. Daar ben je in tien minuten. Stadshagen, het centrum van Zwolle en de A28 liggen allemaal op slechts vijf minuten afstand. Een uiterst bereikbare en centrale locatie dus.”Dankzij deze centrale ligging langs de Voorsterweg is het bovendien een echte zichtlocatie. “Hier komt continu verkeer langs. Ideaal voor bedrijven die hun producten willen tonen of aandacht op hun naam willen vestigen.”

Knusse uitstraling
In tegenstelling tot de meeste bedrijfsverzamelgebouwen krijgt dit complex een knusse uitstraling. “Het gebouw komt midden in een woonwijk. Daar sluit het ontwerp op aan. Het gebouw krijgt een traditioneel uiterlijk. Denk daarbij aan gemetselde muren, brede witte kozijnen en puntdaken met rode pannen. We kiezen voor duurzame kwaliteit.”
Wonen en werkenIn het nieuwe complex wordt ondernemers de mogelijkheid geboden om wonen en werken te combineren. “Twee van de units hebben een appartement op de tweede verdieping. Deze hebben een woonoppervlak van 140 en 96 vierkante meter. Een mooie kans voor wie dicht bij huis wil werken en andersom.”

Mogelijkheden
De units hebben één of twee verdiepingen. Omdat ze casco worden opgeleverd, kunnen geïnteresseerden deze eindeloos schakelen en combineren. Kroes: “je kunt naast elkaar gelegen units koppelen en daarbij kun je nog onderscheid maken in de begane grond en de verdiepingen. Het kan zelfs zo zijn dat één bedrijf het complete complex in gebruik neemt. Kortom: qua indeling is alles mogelijk, zolang de ruimtes beschikbaar zijn.” De 13 units bieden in totaal 2.300 vierkante meter bedrijfsruimte. De kleinste unit beslaat 160 vierkante meter en is beschikbaar vanaf 185.000 euro VON, exclusief BTW. Meer informatie over de verkoop: Bramer Bedrijfsmakelaars.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. een showroom met parketvloeren

    Haha… Bel die beste meneer dan gewoon even op of ie interesse heeft. Dit ligt er te dik bovenop. 😉

    Vraag me ook sterk af wat je er in deze tijd mee moet. Er is nog genoeg ruimte vrij die beter benut kan worden.


    Maak melding

Reageer