SBO De Sluis rent 1.000,- bijeen voor McDonaldhuis

Zwolle – SBO de Sluis in Zwolle Zuid, een school voor speciaal basisonderwijs, heeft met een estafette sponsorloop geld opgehaald voor het Ronald McDonald huis.

sbodesluisrmcd.jpg

De kinderen zijn op school drie weken bezig geweest met het thema Olympische Spelen. Het startsein werd gegeven door het ontsteken van de Olympische vlam en een feestelijke regen van confetti. Alle kinderen hadden gezorgd voor sponsors en zij stonden dan ook aan de lijn de kinderen aan te moedigen. De kinderen hebben met elkaar gezorgd voor een fantastisch bedrag, € 2.300,- waarvan een bedrag van € 1.000,- maandagmiddag overhandigd is aan de manager van het Ronald McDonald Huis. De andere € 1300,-  zal worden gebruikt voor de inrichting van het plein.

Ronald Mc Donald Huis Zwolle

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle biedt een thuis aan ouders, broertjes en zusjes van zieke, gehandicapte of veel te vroeg geboren kinderen die in de Isala klinieken zijn opgenomen. Het Zwolse Huis draait op de inzet van 70 vrijwilligers. Het huis is volledig zelfstandig, krijgt geen subsidies en is afhankelijk van giften, donaties of opbrengsten uit acties.

Artikel delen:

Reageer