Vader en zoon mishandelen leerling

Bij een school aan de Assendorperdijk zijn woensdagmiddag 23 mei een 44-jarige man en zijn 17-jarige zoon uit Zwolle aangehouden voor mishandeling.

Een andere zoon van de man, die leerling is op de school, had problemen met twee medeleerlingen. Hierop had hij zijn vader en broer gebeld. Ondertussen was de wijkagent ook door de school erbij geroepen. Terwijl deze bezig was van de diverse partijen het verhaal aan te horen, kwamen de verdachten bij de school aan. Zij vlogen op één van de jongens af en begonnen hem te slaan en te schoppen. Deze 16-jarige leerling uit Harderwijk liep hierbij letsel aan zijn neus op, welke mogelijk gebroken is. Hierop zijn de verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Eeehm ik hoop dat je bedoelt: “voor vaders die dit doen”?

    Whoeps… Ja, inderdaad, anders zou ik mezelf ook onder de kneuzen moeten scharen. Dat anderen dit willen doen, ala… Maar dat ik het zelf al zeg… ;D


    ⚠️ Meld

  2. lol 16 jarig ? hij was 19 btw , en hij sloeg iemand van 16 met een groep in elkaar , goed voor hem dat die hoekuh heeft gehad !!


    ⚠️ Meld

Reageer