Nieuw kunstgras voor PEC Zwolle

Zwolle – Het Instituut voor Sportaccommodaties (ISA Sport) keurt dinsdag de sporttechnische laag van het nieuwe kunstgrasveld. Hierbij wordt één vierkante meter kunstgras getest conform de thans geldende normering voor voetbalvelden FIFA 2 Star. ISA Sport is een onafhankelijk en professioneel kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportaccommodaties.

19-06-2012_nieuw_kunstgrasmat_pec-zwolle_05.jpg

De belangrijkste werkzaamheden van ISA Sport zijn het onafhankelijk adviseren over sportvoorzieningen, het verrichten van onderzoek en het keuren van (inter)nationale sportaccommodaties. Daarbij wordt gekeken of faciliteiten en attributen voldoen aan (inter-)nationale normen en zich daarmee kwalitatief onderscheiden. Vorige week startten medewerkers van GreenFields met de vervanging van de kunstgrasmat in het FC Zwolle stadion. De vervanging van de kunstgrasmat gaat volgens planning. De oplevering van het nieuwe kunstgrassysteem staat gepland in de eerste week van juli. Aansluitend vindt de eindkeuring van het veld plaats, wederom door ISA Sport. Zes weken voor aanvang van de competitie moet het veld goedgekeurd zijn en moet FC Zwolle het FIFA 2 Star-certificaat hebben ontvangen.

19-06-2012_nieuw_kunstgrasmat_pec-zwolle_02.jpg 

kunstgras.jpg
Foto: FC Zwolle

19-06-2012_nieuw_kunstgrasmat_pec-zwolle_04.jpg 

Meer foto’s via Lees verder…

19-06-2012_nieuw_kunstgrasmat_pec-zwolle_03.jpg

19-06-2012_nieuw_kunstgrasmat_pec-zwolle_01.jpg

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Maar daar kan iedere Zwollenaar gebruik van maken. Dat betonnen bastion betreden voor een wedstrijd moet je ook nog een keer betalen.


  Maak melding

 2. Over de subsidie, gelijk afschaffen. Twee maal 45 minuten voetballen 1 keer in 2 weken. Gelukkig hoeft het niet gemaaid te worden. Dan over de naam prijs die er aan verbonden is wordt weer betaald van de belastingcenten van de Zwollenaren


  Maak melding

 3. Over de subsidie, gelijk afschaffen. Twee maal 45 minuten voetballen 1 keer in 2 weken. Gelukkig hoeft het niet gemaaid te worden. Dan over de naam prijs die er aan verbonden is wordt weer betaald van de belastingcenten van de Zwollenaren

  Ja, we schaffen alle subsidies af! Bijna 200.000 bezoekers per jaar Tjon . Waar zie je dat nog meer in Zwolle? 😛


  Maak melding

 4. De markt op vrijdag pakt al een veelvoud van die 2 ton. 200.000 mensen per jaar is haast niks. Zeker niet in vergelijking met de kosten.


  Maak melding

 5. Hoe hoog zijn die kosten precies? Ik bedoel niet die 10,3 miljoen voor infrastructurele aanpassingen, maar de kosten die in de club worden gestoken. Iemand moet dat gezien alle reacties hier toch kunnen vertellen? Japser, PEC is back, Tjon wie weet het?


  Maak melding

 6. Kijkende naar de foto’s denk ik ineens verrek!
  Op de Eibrink en Fred Patricktribune staat nog steeds F.C.Z. en FC ZWOLLE.
  De stoeltjes van de Eibrink gaan weg maar wie weet er of de Fred Patrick nog wordt aangepakt en zo ja, mag het dan lekker een groen-witte tribune worden?
  Fred Patrick was immers een PEC’er en geen FC’er.;)


  Maak melding

Reageer