Ambelt leerlingen bedwingen Alpe d’Huez voor goed doel

Zwolle – 18 leerlingen en 7 docenten van de Ambelt hebben de afgelopen maand per fiets de Alpe d’Huez beklommen. Dit project was tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Special Heroes, een ambitieus sportstimuleringsproject onder de vlag van het NOC/NSF.

groepsfoto_ambelt.jpg

Zaterdag 12 mei 2012 stond de beklimming op het programma. De deelnemers gingen de Alpe d’Huez beklimmen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle, het goede doel waarvoor zij zelf sponsors hebben gezocht. De leerlingen waren maandag bij elkaar om het sponsorbedrag te overhandigen aan Lianne Booijink van het Ronald McDonaldhuis. Toen werd bekend dat het totaalbedrag van € 5.710,- is geworden. Een prachtige actie met een mooi bedrag voor een goed doel!

De Ambelt

De Ambelt is een school voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs met ruim 2450 leerlingen en 850 medewerkers met locaties in Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Nunspeet, Kampen, Steenwijk, Meppel en Hardenberg. De Ambelt biedt in deze regio ambulante begeleiding aan leerlingen in het regulier onderwijs. De Ambelt Academie verzorgt nascholing en de Ambelt Diagnostiek voert psychodiagnostisch onderzoek uit.

Artikel delen:

Reageer