Chat Log 53

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 54 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 585
 1. Bericht door doeksen, op 19 juni 2012 om 21:35
  zo,volgende week sollicitatie gesprek bij het waterschap

  Om wat voor soort (werk)volk zitten ze daar verlegen? Weet je ook of er iets voor mij tussen zit? Het Waterschap schijnt goed te betalen.


  Maak melding

 2. Zal ik maar weer wat links van sites voor je zoeken? Ik denk dat Locosensus wel iets voor jou is. Je weet iig dat je telefoontjes netjes moet beantwoorden.:P


  Maak melding

 3. Bij Locosensus is het al een zooitje. Natuurlijk weet ik ook wel dat ik een telefoontje altijd netjes moet beantwoorden maar dat valt niet altijd mee. Tijdens het avondeten word ik regelmatig gebeld en heb nu besloten om de telefoon dan niet meer op te nemen. ;):P


  Maak melding

 4. @Assie, jij bent zo goed op de hoogte van vele dingen, dan weet je toch ook dat registreren bij het bel me niet register helpt.
  En wanneer ze je dan toch bellen, kun je dat gewoon weer melden bij jou favoriet de ombudsman.:D


  Maak melding

 5. Ingrid, van de week bekende Assie dat hij niet goed op de hoogte is en het allemaal ook niet goed snapt. Het beste is om hem meteen het nummer te geven en uit te leggen wat hij precies moet doen.;D


  Maak melding

 6. Ik heb me aangemeld bij dat “bel me niet register” maar dat helpt bij mij niet en de Ombudsman heeft me ook in de steek gelaten want hij schijnt het hartstikke druk te hebben en hij neemt de telefoon ook al niet meer op. Meneer Brenninkbreier kan het allemaal niet meer alleen af.:(


  Maak melding

 7. Je moet trouwens wel uitkijken, Assie, dat je niet teveel gaat verdienen bij het waterschap. Anders moet je de zorgtoeslag die je van de week hebt aangevraagd weer terugbetalen…


  Maak melding

 8. Dus ook daar misschien een vacature, Assie de Ombudshulp. Betaalt misschien ook wel goed en jij weet altijd precies wat er mis is overal. Dus dat baantje zal je vast goed afgaan.:)


  Maak melding

 9. Van de week wilde je nog graaien wat je pakken kon. Zorg dan wel dat je flink meer gaat verdienen boven de zorgtoeslaggrens, anders kom je de facto lager uit.:P


  Maak melding

 10. Die Ombudshulp is niks voor mij want ik wil helemaal niet weten wat er allemaal misgaat. Er wordt heel wat afgeknooid in ons land.:'(


  Maak melding

 11. Ik zit nog even te piekeren over dat ”bel me niet” register en het probleem dat Assie nergens gehoor krijgt. Misschien zijn die instanties wel aangesloten bij het “Assie-bel-me-niet”-register. Klinkt plausibel.:)


  Maak melding

 12. Vorige week ben ik nog gebeld door Grienpies. Ze hadden mij een vragenlijst gestuurd en die heb ik niet beantwoord. Hij vroeg me of ik die vragen alsnog telefonisch wilde beantwoorden en heb toen NEE gezegd.


  Maak melding

 13. @Assie, in je haast om naar de jaarmarkt te komen niet over een losliggende tegel gevallen. Anders kun je de gemeente nog aanklagen:)


  Maak melding

 14. Nee Ingrid, vanochtend heb ik de jaarmarkt bereikt zonder over een losliggende tegel te struikelen want ik weet wel waar die losliggende tegels liggen. Ben net zeiknat thuis gekomen en heb wel een spagaat gemaakt door een platgereden blikje. Weet je ook wie ik daar verantwoordelijk kan stellen? 🙂


  Maak melding

 15. Gamble, ik heb net jouw mail gelezen over de tussenstanden van de EK poule. Had niet verwacht dat ik bovenaan zou staan en een grote kans heb om die paar honderd euro te winnen. Ik had het wel goed h? dat Nederland met 0 punten naar huis zou gaan?:)


  Maak melding

 16. Ik weet niet of ik morgen op tijd in de P. kan zijn want ik heb een mooi zomerhuisje in de buurt van Dalfsen op de kop kunnen tikken en wil de zaken morgen even afwikkelen. Als de koop doorgaat dan word ik de buurman van onze oud MP meneer Lubbers. :D:D:D


  Maak melding

 17. Ik weet niet of ik morgen op tijd in de P. kan zijn want ik heb een mooi zomerhuisje in de buurt van Dalfsen op de kop kunnen tikken

  Assie, het is toch niet die afgekeurde schaftkeet van ons ? 😮


  Maak melding

 18. Bericht door Dame, op 22 juni 2012 om 23:15
  Wat noem je “in de buurt van Dalfsen”, Assie.

  Een paar kilometer aan deze kant van de Vecht. De Krabbeetjes zitten ook in de buurt. 😀


  Maak melding

 19. Assie, je wordt toch de buurman van Lubbers? Dit is zijn huis in H. En dit is het enige zomerhuisje dat er naast staat 1+1=2. Als het niet klopt, dan zie ik graag jouw foto.


  Maak melding

 20. Die foto van jou is van die boer die aan de andere kant van hem kampeert. Het landgoed Lubbers is heel groot en ik zit aan de goeiere kant en de foto’s komen nog wel een keer.;)


  Maak melding

 21. Nog niet helemaal klaar, ingrid. D’r zijn nog regelmatig wat schoffelmomenten in het weekend. Maar ze zijn altijd welkom in het bos. Ik schat dat ze ergens aan de rand van een bos hun weg gaan vinden.


  Maak melding

 22. Arsenal-manager Ars?ne Wenger heeft zich positief uitgelaten over zijn pupil Robin van Persie. De Fransman vindt de kritiek die de Nederlander te verwerken krijgt onterecht. “Van Persie was de beste spits op dit EK.” bron: telegraaf

  ————————————————————–
  Die Wenger is heel best van ’t paadje af. Maar ja…. v.P. heeft nog steeds niet getekend.


  Maak melding

 23. De koop van het huisje is doorgegaan en heb vanmiddag nog 4000 euro weten los te peuteren van het verschil. Viavia wist ik dat ze er van af moesten en heb uiteindelijk ongeveer 35 % van de oorspronkelijke vraagprijs af kunnen dingen.

  De naam van het huisje ga ik veranderen in “de Buizerd”. Heel toepasselijk met inachtneming van de omgeving.


  Maak melding

 24. Bericht door drama, op 23 juni 2012 om 11:24
  Assie, je hebt toch niet per ongeluk dat stulpje van Jaap Stam op de kop getikt

  Dat stulpje ligt iets boven mijn begroting Drama. Weet wel dat die poelente een stulpje heeft gekocht aan de rand van Assendörp.


  Maak melding

 25. Bericht door JanD, op 23 juni 2012 om 11:26
  Als dat zo is Drama dan krijgt ie er vast de loop eenden van Jaap gratis bij !

  Laat die poelente maar voor zijn eigen enten zorgen. Ik wil die krengen niet hebben en leen wel een schaap bij de buren.:D


  Maak melding

 26. Bericht door drama, op 23 juni 2012 om 12:03
  Ik schat dat ze ergens aan de rand van een bos hun weg gaan vinden.

  Je hebt de straatnaam in bovenstaande zin heel mooi kripties weergegeven.;)


  Maak melding

 27. Nee Dame, ik kan wel hakken maar niet hacken. Ik zie ook steeds verschillende namen staan en denk dat de fout bij WLZ zit. Afgelopen week zag ik o.a. Bernard, BertJ en nog een aantal anderen voorbij komen.


  Maak melding

 28. Je denkt toch niet dat ik je hack? Als dat wel zo is dan ga ik boos worden. Jij moet toch ook wel weten dat ik van dergelijke techneutische rotzooi geen verstand heb.


  Maak melding

 29. Zo goed als, Dame. Verhuizen is de wet van de communicerende vaten: daar is het leger, en hier voller. Dus vermaken wij ons in eigen tempo met schoonmaken en herinrichten. Wat zijn kringloopwinkels en Rova toch schitterende instelingen. We genieten inmiddels al een week van onze vrijheid.


  Maak melding

 30. Dus je hebt twee halfvolle huizen, Drama. Lijkt me ook lastig omdat je steeds iets mist. Maar goeie tip van die kringloopwinkel: ze hebben nu weer een hoop mooie spullen begrijp ik. Ik vind verhuizen verschrikkelijk. Ben er niet geschikt voor het te organiseren. Het makkelijks zijn die sterke mannen die alles voor je inpakken en naar het nieuwe huis brengen.


  Maak melding

 31. Heel fijn Dame. Als je mij echt verdenkt van hacken dan word ik helemaal boos. Ik weet helemaal niet hoe ik iemand kan hacken. Blijf hier wel een poosje weg en ben benieuwd of er andere namen in jouw profiel verschijnen.:(


  Maak melding

 32. Dat is vreemd. Ik ben ook wel eens aan het kl*ten geweest met het veranderen van dat website-veld. En dat lukte dan definitief door die wijziging vlak voor het verzenden van een bericht te doen. Als die u er nu weer staat weet ik het ook niet meer. Misschien omdat het maar een letter is… Ik zal mijn website-veld nu ook eens leeg maken. Kijken wat er gebeurd.


  Maak melding

 33. En hij is nu nog steeds leeg. Dat betekent misschien dat je er eerst een echte website in moet zetten en daarna weg kunt halen. (Om maar eens een makkelijke methode te noemen:))


  Maak melding

 34. Ik ben en blijf gewoon Joppuh en heb geen identiteits crisis. Mensen die beweren dat ik in de ontkenningsfase zit? Daar heb ik maar een antwoord op: “Helemaal niet!”


  Maak melding

 35. @Dame, datgene wat jij omschrijft van de verschillende namen die je ziet, wanneer je e.e.a opstart gebeurt bij mij ook. Ik zie steeds bernard voorbij vliegen, hij blijft nooit:), weet ook niet waar het aan ligt.

  Dat met die u, c.q. website zegt met niets.

  Wat een triest weer is het weer op dit moment.


  Maak melding

 36. nada de nada Dame, de mededeling betrof het veranderen van namen zoasl dat hier gemeld werd, en daarom postte ik even om te checken of Joppuh nog wel Joppuh was. En, NEE, ik zit NIET in de ontkenningsfase!


  Maak melding

 37. He Joppuh, bij het zoeken in mijn profiel naar die u (niet gevonden:() zag ik een reactie van jou, van 5 november 2011, staan die ik nog niet eerder had gezien. Wist niet dat je ook “achter de schermen” met elkaar kon chatten. Weer wat geleerd.:)


  Maak melding

 38. Bericht door Assendörper, op 23 juni 2012 om 21:44
  JanD, lig je nu op of voor de bank?

  Assie, ik heb rechtop gezeten op de bank. Denk dat het goed geweest is dat ik het laatste biertje van jou niet heb genomen.;)


  Maak melding

 39. @bernard, zijn inderdaad steeds korte bezoekjes. Volgende x zal ik eerst een bakkie (leut) thee zetten. Gebeurd momenteel niet, dat je steeds weer in beeld bent.


  Maak melding

 40. Ingrid, ik heb het gevonden hoe het moet. Ga naar gebruikerslijst en selecteer degene op wie je wilt reageren. Daaronder staat ‘reactie op deze gebruiker’. Et voila.


  Maak melding

 41. We weten niet hoe sommigen het voor elkaar hebben gekregen maar er worden reacties op oude gearchiveerde berichten gegeven (zie bij de laatste reacties aan de linkerzijde van de website) die niet zichtbaar zijn en die we niet kunnen herstellen.

  Voor nu zijn we er niet blij mee.


  Maak melding

 42. Admin. Hoe dat kan weet ik ook niet. JanD en ik hebben een privéreactie op elkaar gegeven in het gebruikersmenu. Als test. Hoe die reactie bij een ou bericht zijn gekomen, is mij een raadsel.
  Als jullie nu meelezen dan zou ik ook graag een oplossing hebben voor de letter u, die steeds bij ‘website’ verschijnt en waardoor het lijkt alsof er een site achter mij naam verscholen gaat. Het lukt me niet om die letter definitief te verwijderen.


  Maak melding

 43. Nu ja, iig niet naar de wens van Admin. Wel vreemd hoe dat kan. Hoop nog steeds op een antwoord op mijn ‘website’probleem.


  Maak melding

 44. Bedankt voor de meldingen! 🙂
  Ik ben onlangs bezig gegaan met een uitbreiding op het systeem, maar had er niet bij stil gestaan dat onderlinge reacties meegenomen werden in de linkerbalk en deze vervolgens linkten naar een willekeurig artikel bovendien.
  Oftewel, werk aan de winkel, tot die tijd heb ik het eventjes uitgezet. 😉


  Maak melding

 45. @Bernard, heb je al eens iets gedaan met de site thuisafgehaald.nl behalve aanmelden natuurlijk:).Ik nog niet maar er komen soms lekkere dingen voorbij.


  Maak melding

 46. Nee. Ingrid. Het is me te veel moeite om het op te halen. De adressen van de koks zijn me net iets te ver weg. Kan ik het net zo goed zelf wat klaar maken. Ik ga me denk ik maar weer afmelden.


  Maak melding

 47. Henk Bres⤏@henkbres

  WE HEBBEN GEWONNEN…UITSPRAAK RECHTER SMEERPIJPEN VERENIGING ‘MARTIJN’ VERBODEN…….YES!!!!!!!!  Maak melding

 48. Henk Bres, zat hij niet in de seksbusiness? Ik las laatst een opiniestuk van een niet-pedo die lid was geworden van Martijn omdat hij niet kon aanzien dat de leden ervan als loslopend wild worden beschouwd. Bijna dagelijks beschimpt, bespuwd, geslagen, steen door de ruiten ed. Lastig, want velen gruwen van pedoseksualiteit, ook als het alleen in gedachten wordt beleefd. Anderzijds kan het niet zo zijn dat mensen rechteloos zijn vanwege gedachten en gevoelens. Zolang ze niemand kwaad doen, kun je ze raar vinden ( en op je hoede zijn), maar geweld gebruiken kan niet.
  Voor Henk de Bres ben ik overigens ook op mijn hoede. Voel een instinctieve weerzin tegen die man.


  Maak melding

 49. @Dame, maar zolang er verenigingen als Martijn zijn, en die het leuk vinden om plaatjes op internet te bekijken, of te zetten,waarop jonge kinderen staan waarmee sexueele handelingen worden vericht. Ben ik blij dat deze verenigingen worden verboden.
  Niet dat je daarmee alles tegen houd, maar je moet ergens beginnen.  Maak melding

 50. Ingrid, als ze strafbare feiten begaan buiten of binnen de vereniging, dan ja. Als het alleen gaat om fantasieen, hoe pervers en walgelijk ook, dan nee. Ik denk dat verreweg de meeste Nederlanders geen traan laten om dit verbod. Die vereniging an sich interesseert me niet zo, maar wel de grondbeginselen van onze rechtstaat. En daar is vrijheid van meningsuiting een heel belangrijke van. Ik vind wel meer verenigingen en sites walgelijk en griezelig, maar om te verbieden moeten ze wel strafbare feiten begaan. En wat ik van die schrijven (Dautzenberg) begreep is dat nog niet eerder uit onderzoek gebleken. In de uitspraak van de rechtbank staat ook dat de vereniging geen strafbare feiten pleegde. Ik ga die vereniging niet verdedigen – wie wel – maar zie deze uitspraak wel als een breuk in de rechtstaat waar je van alles mag roepen, schrijven, dromen etc, zolang je niet tot strafbare daden overgaat. Hoe zie jij dat?


  Maak melding

 51. @Dame, het feit dat je deze plaatjes op je computer hebt staan is al strafbaar. En om deze plaatjes te kunnen verspreiden, moeten er al van die perverse zielen zijn die het lef hebben om van kinderen foto’s te maken.

  Dus in dit geval ben ik er blij mee dat de rechter deze uitspraak heeft gedaan.


  Maak melding

 52. Van RTL

  “Martijn pleegt misschien geen strafbare feiten, de leden zijn er wel op gericht om seks te hebben met kinderen. Dat gaat zo tegen de waarden van onze maatschappij in, dat de vereniging verboden mag worden”, aldus de rechtbank.  Maak melding

 53. ik heb vernomen dat frans Snoeks nieuwe b trainer wordt ,dan winnen we in ieder geval de persconferentie ,wat een geklets je zou de tv alleen door hem al uitzetten


  Maak melding

 54. @Joppuh, bedankt dat jij namens ons (Wij) WLZ’ers de honneurs hebt waargenomen om Wichert alvast te feliciteren:).

  Dus daarom Wichert nog even een perssonlijke felicitatie van mij.
  Happy Birthday to you.:D


  Maak melding

 55. Passievol en teambuildend meegezongen volkslied

  Dubbele Mario Balotelli

  De Stadshaagse zonsondergang is betoverend, terwijl de Duitsers hun wonden likken

  Mesut ?zil maakt in de 94e minuut de anschlusstreffer

  …Mooiste krachtmeting van EK 2012 ist vorbei!

  Kees Prins bij Studio Sportzomer :D…De Mulders gelukkig niet.
  Bennie Jolink (uit Hummerlo ut dorp van opa Beelen, winst kleinzoon
  >:(>:(>:( gewoon voor Duitsland was) zorgt af en toe voor een zappmoment. Op de ander tv wordt wel naar het gelikte knaapje/snor Heineken en VI-reclame gekeken

  Het was weer een deftige donderdagavond


  Maak melding

 56. 😮 winst wiens…ow gezellig; zondag ontmoet ik volk uit Didam, 12 km van bovenstaand dorp.

  Hoor nu dat de actiefste buien boven Duitsland blijven hangen 😉


  Maak melding

 57. Opa Beelen: Pas als de Duitsers hebben verloren, zuip ik meer dan ooit tevoren.

  U2 nu op 3fm…With of without you……………..misschien toch maar ff wachten met de SportZomer op 1. :D:D:D  Maak melding

 58. bedankt voor de felicitaties,nu van wao naar aow even de letters wat anders neer zetten en er verandert niets .

  Ilalie Spanje 2-1


  Maak melding

 59. TP, ik heb nogal wat nevenfuncties en kan dit er niet bij hebben. Die van Marwijk heeft zich mooi in de nesten gewerkt want hij krijgt pas op zijn 67ste zijn AOW. 🙂


  Maak melding

 60. Hier gelukkig wel steenkouwe Grolsch-klatsers. Is Youp.nl nog niet binnen 😮

  Hmmm, morgen al weer op tijd hakken, zagen, bonken, maaien, snoeien etc. Wel weer skeemaatje “op tijd bij BQ”


  Maak melding

 61. Bericht door doeksen, op 29 juni 2012 om 23:17
  plopperdeplop…………..lekker aan de ……..amstel 0.0

  Je hebt toch geen storingsdienst Doeksie ?:o


  Maak melding

 62. JanD, ondanks mijn hoogtevrees heb ik echt genoten want het uitzicht was echt geweldig. Ik heb geen kapper meer nodig want ben nu net zo kaal als Doeksie.;D


  Maak melding

 63. @ Jan, nee niet echt; maar de omstandigheden waren wederom aangenaam. We hebben er nog een aantal doelpunten door gemist.
  Goed om “eeuwige topper Jan W.” ook bij BQ te zien. Jij vond het wel een genot?


  Maak melding

 64. @Dick, ik heb er niet veel van gezien. Heb bij de training van PEC Zwolle gekeken, en in de kantine een biertje gedronken. Heb eigenlijk alleen de strafschop van IJVV gezien !!


  Maak melding

 65. Oh, bij die pengel kwamen wij ook net weer aanlopen. Mooi dat de Filetjes en meer oudgedienden nog steeds bij BQ betrokken zijn. William is met A1 ook wel een ander niveau gewend. Zou zich misschien bijna kunnen meten aan die andere ex-BQer die nu weer op PEC-A1 zit….werd gewoon (bij ACV geloof ik) als aanvoerderT in de laatste wedstrijd nog kampioen in de hoogste klasse. Hoofdtrainert terug op bekend terrein. Martin in ’t bestuur en ineens zie je weer veel meer Veldwijkjes. Ook jr. en zijn maatje (van WVF maar met BQ verleden). Zwolse al eens gesignaleerd 😀
  En mannen als Gert en Berry de G natuurlijk.

  Nu Ronnie van M en Rijkie nog terug; dat wordt lastiger vrees ik.
  ——————-

  Voormekaar met die docu en het concert nu van de vernieuwster: Madonna :D:D:D 53 geloof ik 😮


  Maak melding

 66. Al afgelopen (was een toffe Nederlandse film in opdracht van Artsen Zonder Grenzen), feestje is altijd beter. Wij hebben er morgenmiddag één. En morgenavond natuurlijk: dat Duitsland niet in de finale staat :D:D:D
  Ondertussen is de jongste net terug van een feestje, met een groepje maten.Hun afterparty deed ons al snel naar boven verhuizen, Zijn zus(je) heeft ook een afterparty (na een verjaardag geclaimd) in de stad. Komt dan thuis met logee. De ander komt ook vast wel aan zijn feesttax, volgens mij hoor ik em al. ‘T zal allemaal wel, ’t is ook maar 1x in de week weekend. Trusten alvast!


  Maak melding

 67. Ha die Gambel. Zie wel dat het 4-0 is geworden. Volgens mij was ik de enige die 4-0 voor Spanje heeft voorspeld. Ik was ook de enige die Spanje en Italië in de finale had maar heb vier weken geleden Italië laten winnen. Maak ik nog een kans op één van die prijzen?


  Maak melding

 68. Ergens kom jij op mij over als een wel heer ervaren gokker, Assie. ;D Vraag me af waar Gamble zijn naam vandaan heeft, waar hij het gokken aan anderen overlaat…


  Maak melding

 69. Ja Dame, ik praat wel vaker tegen mezelf want soms moet ik mezelf terecht wijzen. Heb jij dat nooit of ben je het altijd eens met jezelf?:)


  Maak melding

 70. Tuurlijk ben ik het altijd eens met mezelf, anders zou ik het niet vinden. Bovendien kan het ook niet anders, want zodra je het niet eens bent met jezelf, ben je het weer eens met je nieuwe standpunt. Ik ben wel kritisch op mezelf en wijs me ook weleens terecht. Wie niet. Spreek echter niet over mijzelf in de 3e persoon enkelvoud ( ook niet in de 1e meervoud :)). Als het ooit zover komt, dan zoek ik wel begeleiding.;D


  Maak melding

 71. Geen kwaad? Nee, lijkt me ook niet. Eng doordringende ogen associeer ik niet met ‘kwaad’. Eerder met bovenaardse krachten, wat voor een gokker natuurlijk wel weer handig uitkomt.:)


  Maak melding

 72. Moedige vrouwen, ze bestaan echt!!

  Dagboek van een jonge, moedige vrouw , op cruise in de Antillen…….
  Dag 1:
  Ik heb er weken naar uitgekeken om deze schitterende reis te kunnen maken.
  Ik heb al mijn mooiste kleren ingepakt. Ik ben helemaal opgewonden.

  Dag 2:
  Hele dag op zee. Ik heb dolfijnen en walvissen gezien. Wat een prachtige
  vakantie.
  Vandaag heb ik de kapitein ontmoet. Het is een knappe man. Lijkt op Brad
  Pitt.

  Dag 3:
  Ik heb een beetje gesurft en ik heb leren golfen. De kapitein heeft me aan
  zijn tafel uitgenodigd voor het diner. Het was een hele eer en ik heb me
  heel goed geamuseerd. Het is een heel aantrekkelijke en attentvolle man met prachtige blauwe ogen.

  Dag 4:
  Ik ben naar het casino op het schip geweest en ik heb veel geluk gehad. De kapitein heeft me uitgenodigd om in zijn hut te lunchen. Een werkelijk uitmuntende maaltijd met kaviaar en champagne. Hij heeft me gevraagd om de namiddag samen door te brengen in zijn hut maar ik heb geweigerd. Ik heb hem gezegd dat ik mijn echtgenoot niet wou bedriegen.

  Dag 5:
  Ik ben weer naar het zwembad gegaan en na een tijdje heb ik besloten om de rest van de dag door te brengen in de pianobar. De kapitein heeft me daar gezien en hij heeft me uitgenodigd om samen een glas te drinken. Het is werkelijk een zeer charmante man. Hij heeft me gevraagd of ik de nacht in zijn cabine wil doorbrengen. Ik heb geweigerd. Hij heeft gezegd dat hij het schip zal laten zinken als ik niet van gedachten verander.

  Dag 6:
  Vorige nacht heb ik 1600 mensenlevens gered.
  4 keer zelfs…….  Maak melding

 73. Datum Stadshagenfestival 2012 bekend

  Het jaarlijks terugkerend evenement in Stadshagen, het Stadshagenfestival, wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 1 september 2012. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van de inmiddels 12de editie van het succesvolle festival met naar verwachting 20.000 bezoekers. Er komt weer een dag- en avondvullend programma met nieuwe attracties, vele verschillende braderiekramen en andere festiviteiten.

  Vorig jaar waren de weergoden het festival goed gezind. Met tropische temperaturen konden de inwoners van Stadshagen zich goed vermaken bij de vele attracties en braderiekraampjes in het Twistvlietpark en het winkelcentrum van Stadshagen. Het programma van dit jaar is nog niet bekend gemaakt. Houdt u daarvoor de officiële website van het Stadshagenfestival http://www.stadshagenfestival.nl
  in de gaten.

  Bron: http://www.stadshagennieuws.nl/  Maak melding

 74. Komt een Japanner een snackbar binnen en zegt tegen gozer achter buffet:
  Hoi tonga mantagi sjumari Coca Cola.
  Gozer achter buffet: 2 blikkies wat?????


  Maak melding

 75. Stadshagen festival in zwaar weer

  ZWOLLE – Het Stadshagenfestival verkeert in zwaar weer. Het feest dat 1 september moet worden gehouden in het Twistvlietpark en het centrum van Stadshagen heeft een tekort aan sponsoren.

  De begroting bedraagt zo’n dertigduizend euro. Daarvan moet in een paar maanden tijd bijna de helft nog binnenstromen. Voorzitter Nick Brouwer: “Het is ieder jaar sappelen. Vorig jaar ook al, maar toen kregen we op het laatste moment nog een steuntje in de rug van de gemeente. Ik ben bang dat dat er dit jaar niet in zit. We krijgen wel een bijdrage, maar die zal vele malen anders zijn dan de voorgaande jaren. Dat ligt aan de moeilijke tijd waar we in zitten.” Hoewel het vorig jaar ook al moeilijk was voor de voorzitter om het festival rond te krijgen, blijft hij positief. “Vorig jaar hebben we het ook heel beroerd gehad, maar het is tot nu toe altijd gelukt.”

  Via de zakelijke netwerkwebsite LinkedIn deed Brouwer al een oproep aan zijn 120 leden. “Daar heb ik maar twee reacties op gehad. Ik heb een redelijk netwerk, maar het probleem is dat mensen toch afhaken als het er op aankomt.”

  Het Stadshagenfestival kan jaarlijks rekenen op zo’n 20.000 bezoekers. Het programma staat dan ook alweer klaar. Attracties voor de kleinsten, een klimwand, braderie en live muziek.

  De voorzitter geeft zichzelf nog tot half augustus de tijd om sponsoren te vinden. “Dat heb ik ook afgesproken met onze leveranciers, voor het geval we het toch nog moeten afblazen.”

  Bron:Stentor.

  Dit staat in de Stentor Dick.
  Helaas bestaat er een gerede kans dat het niet door gaat.


  Maak melding

 76. @ Ingrid, had het vorig jaar al van de penningmeester gehoord. Het kostbare project is erg populair maar ook erg lastig kostendekkend te krijgen. Heb ook een behoorlijk aantal (geweldige) jaren in de organisatie gezeten. Beregezellig waren ook de vergaderingen, maar er wonen nou 1x veel mensen in Stadshagen en er zijn relatief niet heel veel sponsoren. Heb me destijds een paar keer afgevraagd waarom de wijkstichting, geen vereniging werd (zoals bijvoorbeeld in Westenholte). Daar was men niet voor; ook goed. Toppertje, die voorzitter trouwens. Net als de andere betrokkenen. Hopen en verwachten dat het gewoon doorgaat.


  Maak melding

 77. Alleen qua moedig zou het kunnen Dame 🙂 Ga hier niet over mijn eigen vrouw schrijven en dit type vrouw viel bij de eerste selectie al af 😉


  Maak melding

 78. Vermist sinds eind juni2012:

  Bertus K.

  laatst gezien, omgeving Marslanden.

  kleding: blauwe korte broek, rode puntmuts, geel met groen shirt.

  Berus had een witte baard van 5 cm

  lichaams lengte : Lengte 35 cm,

  mollig,

  onnozele uitdrukking.

  Berus houd er van optuinen rond te hangen.

  Informatie gaarne mailen!


  Maak melding

 79. @Dame, we hebben het één keer even snel uitgeprobeerd. Maar hij is te druk met andere dingen (school,stage,werken en dan alle geslaagden feestejs aflopen) Hij wil hem gaan gebruiken op zijn afscheidsfeestje van zijn stage school (de 13e) maar heb al gezegd tegen hem, wanneer je hem voor die tijd niet eerst zelf uit probeert, en dus de kinderen niet uit kunt leggen, hoe ze het moeten doen. Hoef je hem niet mee te nemen. Dus hij heeft nog een paar dagen.

  Ben benieuwd…….


  Maak melding

 80. De Speld heeft weer eens beet:
  Verplicht hoor en wederhoor in songteksten (Eenzijdige liedteksten voorzien van disclaimer)[/url]

  Als het aan Halbe Zijlstra ligt zal een nummer als ??Ik leef niet meer voor jou?? van Marco Borsato binnenkort niet meer geschreven worden. Het nummer bevat verwijten aan het adres van een ex-partner. Volgens de staatssecretaris van OC en W moeten dergelijke beschuldigingen hard gemaakt worden. Hij pleit voor hoor en wederhoor in liedteksten.

  Ze zetten tegenwoordig hun stukjes ook op Facebook. Weer een nieuwe bron voor verontwaardigde reacties. Een selectie:

  Wat een achtelijke mensen zitten daar toch in Den Haag……..

  wtf, …en zulke mensen moeten ons land regeren?

  Amtenaren die de teksten van de nederlandse muziek onder de loep gaan nemen in een periode dat we moeten gaan bezuinigen?

  Waar maken wij ons eigenlijk druk om he! Wat maakt het uit dat je je hypotheek, boodschappen, zorgverzekering, eigen risico etc. bijna niet meer kunt betalen, dit zijn de dingen waar aandacht voor moet komen!! Flikker toch op allemaal daar in Den Haag, er zou op JULLIE bezuinigd moeten worden!! Al die sh*t die ze daar uitkramen kost ons geld. Ik zeg; F*ck you

  Ik hoop dat dit een grap is, toch?  Maak melding

 81. Goedemorgen allemaal, nu al bijna twee weken niet meer in funktie bij WLZ maar komend weekend wel aan de slag voor organisatie Deventer op stelten. Eens zien of we daar de boel op stelten kunnen houden 😉


  Maak melding

 82. @MarKel, jammer ik zal je weersberichten missen. Het was fijn dat het weersbericht, meer op Zwolle was gericht. In plaats van het weer in het algemeen. En veel plezier met het op stelten zetten van Deventer.


  Maak melding

 83. @JanD; gelukkig maar! Kon het nergens vinden, dus vreesde al dat het niet meer zou zijn.
  Ik zet het direct in mijn agenda. Zie je daar dan wel weer.


  Maak melding

 84. @Doeksen, of het goed komt, ach misschien wel. Maar vind die van Gaal gewoon een dropl*l. Wanneer we met hem wereldkampioen of europeeskampioen worden. Dan staat hij zo op de voorgrond, niemand is belanrijker dan Louis.>:(


  Maak melding

 85. 😮 Johan D. moest natuurlijk zijn frustratie over ome Lowie van hem afdraaien gister. Persoonlijke mening? Sterke overeenkomst met Jan Mulder, vond ik bij RTL ook nog wel aardig. En in de Volkskrant onder CaMu bijvoorbeeld….daarna “zwaar overkillende geldwold die dacht OVERAL recht van een heerschende mening te hebben.” Van Derksen nooit fan geweest, muziek is waarschijnlijk zijn first love….gaat ie ook nog zo’n Lidl schijf maken: alles voor de aandacht. Ondertussen een dictator op de redactie (ken iemand die vrogger bij hem solliciteerde), schnabbelkoning en nogal verzuurd. Blijf toch op die leeftijd bij wat je het graagst doet.

  Maar Derksen komt wel weer aan zijn trekken: Lekker ome Lowie en Blind afzeiken. Jammer? Nee hoor; aard van ut beestje.


  Maak melding

 86. Ach ja Dick, dat geneuzel van hem over voetbal hoeft van mij ook niet. Mister Betweter. Maar hij maakt wel een uitstekend muziekprogramma.


  Maak melding

 87. @Dame nou zegt dit eerder geposte bericht genoeg:

  Goedemorgen allemaal, nu al bijna twee weken niet meer in funktie bij WLZ maar komend weekend wel aan de slag voor organisatie Deventer op stelten. Eens zien of we daar de boel op stelten kunnen houden 😉

  dat op stelten zetten is gelukt en heeft me heel veel nieuwe contacten gebracht. netwerken heet dat


  Maak melding

 88. Makke bende Zwolluh, maar ok, een opkikkertje…

  ⤴4 kardinalen zijn overleden en komen aan de hemelpoort bij Petrus. Ze moeten biechten. De 1e zegt … ik heb de Paus afgetrokken. Petrus zegt, was je hand en het wijwater en het is je vergeven. De 2e zegt, ik heb de paus met 2 handen afgetrokken. OK, beide handen wassen in het wijwater en gij zijt vergeven. De 4e dringt voor en zegt, ik heb de Paus gepijpt, zegt Petrus, OK ga je mond spoelen met het wijwater, maar waarom dring je voor?? Zegt de 4e kardinaal, denk je dat ik dat water drink als die vieze 3e er met zijn reet in heeft gezeten??  Maak melding

 89. Ok, Markel, jammer, want WLZ is een mooi medium voor een dagelijks weerbericht. Iig heeft Deventer op Stelten geluk gehad met het weer, het zag er vrijdag even slecht uit.


  Maak melding

 90. Bericht door MarKel, op 8 juli 2012 om 14:22
  overigens ben ik niet de enige die al een poosje niet meer ‘in funktie’ is voor WLZ maar dat ter zijde.

  Maar je geeft het wel aan, vreemd!


  Maak melding

 91. Zonnebotenrace 😀 ”T Spulletje uit de hele wereld is hard bezig commercieel te worden. Strak plan…en net op HET JOURNAAL

  Nu weer het (vind ik) véél te lange weerbericht. Overigens bij vrijwel alle media te lang. Als het nu altijd klopte…. 😛


  Maak melding

 92. @ Dame/rest; iemand nog iets weergehoord van die Oranjebus van dat team van vv Berkum 7, 8 of 9? Ken een paar van die muiters.
  HoReCa-promotieblaadje Swollenaer, was er vooraf nog wél druk mee 😮 Ze komen ook nog wel eens in de toko waar hun-VVD-columnist Papje regelmatig over een kruk hangt…zal wel een “uit de spotlights; geen aandacht meer aanbesteden” verhaal zijn geworden.


  Maak melding

 93. Jammer Dame, ja EK is uitgewist. Wel benieuwd hoeveel % hier vertrouwen (heerlijk woord, ook populair op het pol.log) in het duo Lowie-Blind heeft voor WK-kwalificatie?

  Geef ze (bij voorbaat, da’s altijd wat mooier he ;))

  een 7,5

  Ben weg tot in de nakende hardwerkweek :D:D:D


  Maak melding

 94. Zaterdag op ??t pollog wel verwezen naar de nieuwste Youp, niet geplaatst. Hier is ie alsnog, volgens mij kan ie hier ook (hoop dat ie niet net als op het pollog eerst vast komt te zitten bij de Admin):

  Diamond

  Geweldige naam van die afgetreden bankier van Barclays. Diamond! Dat verzin je niet als columnist of cabaretier. Hij verdedigde zich deze week met verve tegenover een aantal Britse parlementariërs. En ontkende alles. Dat zijn medewerkers met rentes liepen te klootviolen wist hij gewoon niet. Dus was hij onschuldig. Dat hij later via bankbonussen miljoenen opstreek? Daar kon hij niks aan doen. Dat was een beslissing van zijn vriendjes in het bestuur van Barclays geweest. Waarom hij die miljoenen kreeg? Omdat hij het zo goed had gedaan. Hij wist namelijk niet wat zijn medewerkers deden. En als je dat niet weet dan ben je een topbankier. Waar is de ouderwetse bankrover? Eentje die met een pistool een filiaal binnenstapt, de klanten en het personeel bedreigt en dan met een stevige directiebonus het pand verlaat. En dan wordt aangehouden en alles ontkent. Een dure advocaat pleit hem glorieus vrij. Maar hoe betaalt een vrijgesproken bankrover zijn dure advocaat? Dat zijn toch vaak jongens met een mooi Amsterdams grachtenpand, een Aston Martin in de parkeergarage, her & der wat stevige alimentaties, niet vies van regelmatig kanen in sterrententjes en gek op glimmertjes van de betere juweliers. Een Bram dus. Hoe betaal je zo??n Bram als je officieel geen geld hebt? Je bent als bankrover vrijgesproken. Dan moet het cash. Handje contantje. Dat mag niet, maar het kan niet anders. Deze week zei Bram dat het in het belang van de privacy van zijn cliënt is dat het honorarium hem in een blanco loonzakje wordt overhandigd. En dat alle advocaten het zo doen. Grappig dat Bram over het belang van privacy sprak en zelf regelmatig aanschuift aan de roddelkontentafel van een RTL-Boulevard, waar ieders ziektes, scheidingen, faillissementen en zelfmoorden puur amusement zijn. Volgens een vriend van de deze week door suïcide omgekomen Jos van Hal Scheffer hadden Boulevard en de Telegraaf een stevige bijdrage geleverd aan de wanhoop van het Statenlid. De Telegraaf had het over druk van de media. Dat is humor. Je kunt moeilijk zeggen: We zijn medeplichtig! Dat zal Albert Verlinde ook niet zeggen. Die zal eerst een advocaat raadplegen eer hij zijn bek opentrekt. Ik vrees een dure advocaat. Binnenkort komt Bram voor een tuchtrechter en die zal oordelen. Even dacht ik: misschien moet de politiek hier iets aan doen. De wetten op het gebied van de blanco envelopjes eens goed aanscherpen. Maar dat is best ingewikkeld. Een van onze vooraanstaande politici, een man die geruime tijd het lichtbruine kabinet van de altijd lachende Rutte stevig in het zadel hield, werd onlangs door deze dure advocaat juridisch bijgestaan. Die politicus mag niet zeggen hoe hijzelf aan zijn geld komt. De meeste geldschieters schamen zich namelijk dat ze zijn rechtse, haatzaaierspartijtje steunen en doen dit anoniem. Laatst was dat nog een zaak in het parlement. Zal de politicus de advocaat ook met een blanco envelopje betaald hebben? Zou zomaar kunnen. Van zo??n politicus kan je niet verwachten dat hij financiële transparantie eist. Wel leuk dat hij graag mag oreren over mensen die illegaal een uitkering opstrijken. Deze week probeerden twee teleurgestelde aanhangers zijn partij grote schade toe te brengen door uit de fractie te stappen. Een volstrekt ongeloofwaardige wanhoopspoging. Jaren heulen met die blonde en dan tot het inzicht komen dat hij niet deugt. Voor echte eliminatie van je partij heb je een Tofik Dibi nodig. Maar dat zijn onze politici. Ton Elias een stukje plofkip in zijn mond zien proppen? Ze kunnen nog geen tweedehands tank aan een stel corrupte Aziaten slijten. Iemand de zaak rond de JSF gevolgd? Juncta Juvant, het goede doel van Stork, dat op gluiperige wijze allerlei belangrijke ambtenaren bij elkaar bracht. De JSF wordt afgeblazen, hoewel tabakslobbyist en longkankerpromotor Hans Hillen zich hier nog niet bij neerlegt. Wat hij moet doen? Een goede advocaat zoeken. Hoe je die betaalt? Zwart! Diamonds are forever!  Maak melding

 95. Veel tweets over de mening van JC in de TTTTT. Niemand over “wanneer ie zijn vrouw Danny eens de mond snoert”: jammer 😉

  Ach, TTTTT lacht om de ophef die JC’s mening (weer door 1 van zijn knechten aan de man gebracht) weer veroorzaakt. Sommige wouzen gaan dat vod er ook nog om aanschaffen……as donderdag weer: Wouter Bos’ mening op Volkskrant/Opinie.nl gewoon gratis :D:D:D


  Maak melding

 96. ‘Waar was jij toen de Raboploeg zich ontpopte als geoliede zelfvernederingsmachine?’

  Sportzomer Rotzomer.

  Robert Gesink (R) beklimt met grote achterstand de Col de la Croix. Onze voetballers zijn kansloos uitgeschakeld, in het tweede weekend van de Tour zijn de kansen van de Raboploeg verdwenen en vergooid, Johnny Hoogerland is bang en Wout Poels ligt in het ziekenhuis – in drie à vier korte klappen is die schitterende Sportzomer van ons op een doffe deceptie uitgelopen.

  Er lijkt een straffende kracht werkzaam, een straffende puntlaars eigenlijk, die het niet op de achterwerken van andere landen heeft voorzien.

  Voor het land is dat niet goed natuurlijk, een moeilijk land in lastige tijden, onderweg naar nieuwe politieke verhoudingen – en we hadden al zo’n hekel aan elkaar.

  Voor mij is het ook geen pretje. Drie keer in de week voor de Volkskrant en een keer voor de radio mag ik de hele Sportzomer lang sportzomerstukjes schrijven. Ik had mij daarop verheugd. Ik zag allemaal poëtisch bedoelde stukjes over uitzonderlijke prestaties voor me, odes, juichkreten – zeiken kunnen we allemaal, alleen in het bewonderen ligt een beetje eer. Nu dringt de werkelijkheid alleen maar meningen op.

  Borreltijd
  Vrijdag heb ik het laatste deel van de etappe in het café gekeken. Op de site ‘het is koers!’ las ik een leuke mailwisseling, waarin iemand schreef: het mooie aan wielrennen is dat de boog met de tekst ‘Nog 20 km’ altijd precies op borreltijd in beeld verschijnt.

  Met nog 30 kilometer te gaan, verliet ik mijn huis, met 20 kilometer te gaan was ik ter plekke, en tussendoor, op 25 kilometer voor de finish, klapte het peloton met zeventig per uur tegen het asfalt. De top van het klassement bleef ongedeerd, de hele Raboploeg lag plat.

  Sportzomer Rotzomer. Je hoeft maar even niet op te letten en de volgende sof heeft zich alweer aangediend. Ik kwam in het café, zag de beelden, en voelde mij als het jochie uit de bundel Geen Bloemen van Levi Weemoedt:

  Ik vouw mijn handjes samen

  knijp mijn oogjes stevig dicht

  en hoop dat na het amen

  mijn gehaktbal er nog ligt

  Dit is het antwoord op de vraag – waar was jij toen de Raboploeg zich ontpopte als een geoliede zelfvernederingsmachine? In het café. Ik ben altijd in het café, dus is het ook wel makkelijk; voor mij geen noodzaak tot confabuleren in het dementenhuis.

  Breuk
  De hoop bleef, koppig bleef de hoop, maar zaterdag moesten Gesink en Mollema al bij de eerste beklimming lossen. Leipheimer had ‘een gaatje laten vallen’, het peloton brak, en zoals onze Rabo’s zich vrijdag achter de val bevonden, bevonden zij zich nu achter de breuk. Tweehonderd kilometer kijken en aan de voet van de eerste de beste berg er met zijn allen af – frustrerender kwam je het zelden tegen.

  Ik denk aan de Olympisch Spelen. Henk Grol, Ranomi Kromowidjojo, Epke misschien. Anky van Grunsven doet ook weer mee. Van paardensport kun je ook genieten, prent ik in mijn harde hoofd, dat bleek ziet van het binnen zitten – als je je best doet, is paardensport ook gewoon sport.

  Peter Middendorp is columnist voor de Volkskrant.  Maak melding

 97. 😀 Eigenaar camping “De Appelhof” nu geïnterviewd (drinken uh ik bedoel feestje te vieren) op Radio 1 over alcoholverbod -18. Mooi om te horen!


  Maak melding

 98. Radio 1 nu….hoe heet dat leuke NL-liedje ook alweer

  voel me goed, ik voel me goed, k heb de kriebels in mijn bloed, k heb geen geld dus heb geen zorgen…. :D:D:D


  Maak melding

 99. Johan Verminnen – ‘k Voel me goed

  Ik voel me goed
  (Johan Verminnen)
  Ik heb geen nieuwsberichten nodig
  ‘k Vind de kranten overbodig
  Laat m’n brieven ongeopend
  Wijs de schuldeisers de deur

  In mijn hoofd zit ‘r een liedje
  ’t Is een zomers melodietje
  Met een Braziliaans muziekje
  ‘k Voel me in prima humeur

  Laat de deurwaarders maar komen
  Alles is al meegenomen
  Alleen dat paar mooie dromen
  Krijgen ze van mij nooit mee

  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed

  ‘k Heb geen geld dus ‘k heb geen zorgen
  Wie denkt ‘r nu nog aan morgen
  Laat de toekomst daarvoor zorgen
  ‘k Ben blij dat ik leven mag

  Laat de crisismakers zeuren
  Open de ramen en de deuren
  Er staat echt iets te gebeuren
  ’t Wordt vast een zonnige dag

  Met wat vrienden musiceren
  Wat kan dat de buren schelen
  De versterker staat op zeven
  En de buurvrouw zegt dat mag

  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed

  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed

  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed
  Vraag me niet hoe je dat doet
  ‘k Heb de kriebels in het bloed
  ‘k Voel me goed, ik voel me goed  Maak melding

 100. Thomas (breurtie van de hier allom geprezen YOUP) is een geweldige spreker overigens….ben eens bij een bijeenkomst van hem geweest. Niet heul lang geleden. Langs de Lijn en andere radio presenteren doet ie overigens ook geweldig!


  Maak melding

 101. Tja, bernard….helaas blijken de geruchten maar al te vaak over te gaan in bewijzen. Soms worden daardoor nog jaren later eindklassementen aangepast 🙁

  Volgens mij gaan wielrenners tegenwoordig té makkelijk té ver. In veel opzichten. Ja, natuurlijk zijn de ploegleiders daar (ook) verantwoordelijk voor.


  Maak melding

 102. Leuk bernard, bedankt ook voor de herinnering: Marcel van Roosmalen was in de VARAgids ook altijd heel gaaf 😀 Zal NRC next eens in de gaten houden.

  @ PLANTMAN: ROWWEN HEZE nu met Mannen van Staal (?)


  Maak melding

 103. LOESJE presenteert een hele leuke ZWOLSE-serie (hier geschreven op een maandag) ….. Heb um in PDF via de mail. Zal eens vragen of ie ook weblogzwolle-proof kan worden gemaakt.


  Maak melding

 104. Ik vraag me af waarom er nog nooit een dopinggeval bij het voetbal in het nieuws is gekomen. Wielrennen staat meer in de schijnwerper dan andere sporten. Verder vind ik dat de dopingregels door geslagen zijn. Als je drie koppen koffie gedronken hebt, ben je al in overtreding.


  Maak melding

 105. Reken erop dat in de voetballerij veel gebeurd wat God verboden heeft. In de wereld waar al een in-en in corrupte Blater de scepter zwaait. Zucht: http://www.google.nl/search?hl=nl&source=hp&q=voetbal+corruptie&gbv=2&oq=voetbal+corr&gs_l=hp.1.0.0j0i30j0i8i30l2j0i8i10i30j0i8i30l3.1109.4515.0.8312.12.9.0.3.3.0.141.892.8j1.9.0…0.0.9MNLuHY1L5Q

  En die weddenschappen….vrees dat ze er niet snel een vinger achter krijgen. In de wielrennerij levert ook andere dope dat op wat nodig is. Zou zo niet weten welke dope prestatieverhogend voor voetballers is. Feit is dat voetballers het een stuk makkelijker hebben.


  Maak melding

 106. Doeksen, over rare mensen gesproken…. ik kreeg vandaag te horen dat ik volgende week een weekje bijstand moet verlenen in Heerlen !!! Schoffelen op de Brunssummerheide !! Als ik maar niet de Heksenberg op moet… heb hoogtevrees.>:(


  Maak melding

 107. Belooft weer wat gezelligs, de aankoniging van Smart Meets net. Leuke 2-spraak ook altijd, in charmant decor, met Thomas Egberts….Dat kan nog net ff voor ut begint :D:D:D


  Maak melding

 108. @Dame, misschien was Doeksen wel niet raar genoeg voor deze rare mensen. Raaaaaaaaar toch.

  @Dick, ik ben we “fan”van dit programma. Kijk bijna iedere avond.
  In ieder geval beter dan tour de jour.


  Maak melding

 109. :D:D:D Op kilometers afstand van de RTL-4 versie. Vind Joep S. ook altijd goed en een verrijking. Ook beter dan de Johan-3 Voetbal-naapversie…die alleen op overdreven lachen van Gijp, apengedrag van Boskamp en “slijmende donaldduck voor mannen-redacteuren” dreef :'(

  En maar janken over de Publieke Omroep die kansloze commersjelen 😉


  Maak melding

 110. 😉 Joppuh 15:40

  Biertje kan idd altijd bernard, “proost” alvast! We zijn dwars door de (hard?)werkweek. Neem er vanavond een paar op een feesie én om de bokavond in te luiden.


  Maak melding

 111. Anouk naar het songfestival, geweldige zangeres. Maar deze dame heeft zoveel noten op haar zang. Het gaat zoals zij het wil. Dus willen we weer een songfestival soap, ja dan sturen we haar. Maar wat mij betreft mag ze thuis blijven


  Maak melding

 112. Ingrid, Pierre Kartner heeft zich ook al weer opgeworpen. Succes van Sieneke zeker verdrongen.:o
  Anouk met de geweldige tekst: Kunnen ze door de waterkraan? Ja, ze kunnen door de waterkraan…
  Ik snap dat iemand die een naam heeft te verliezen zelf invloed wil hebben op het lied.


  Maak melding

 113. @Dame, dat ze dat wil snap ik wel. Maar ik ben “bang”dat het daar niet bij zal blijven. Vind het zo’n eigengereide troela. Die toevallig goed zingt. Maar het gaat niet door “schijnt”, we zullen zien.


  Maak melding

 114. 12/9 werkoverleg maaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dan bemensen we weer een stembureau….dit keer met veruit de beste (beoogde tenminste) veurzitter van Zwolle :D:D:D


  Maak melding

 115. Sjors & Aretha

  George Michael (nog in de kast toch toen?): I Knew You Were Waiting (For Me) (duet with Aretha Franklin). Best gezellige deuntjes.

  Like a warrior that fights
  And wins the battle
  I know the taste of victory

  Though I went through some nights
  Consumed by the shadows
  And was crippled emotionally

  (George)
  Somehow I made it through the heartache, yes I did
  I escaped
  I found my way out of the darkness, kept my faith
  Kept my faith

  (Chorus)
  And the river was deep I didn’t falter
  When the mountain was high
  I still believed
  When the valley was low
  It didn’t stop me
  I knew you were waiting
  I knew you were waiting for me

  (Aretha)
  With an endless desire
  I kept on searching
  Sure in time our eyes would meet

  And like the bridge is on fire
  The hurt is over
  One touch and you set me free

  (George)
  I don’t regret a single moment, no I don’t
  Looking back, when I think of all those disappointments
  I just laugh, I just laugh

  (Chorus)

  So we were drawn together through destiny
  I know this love we share was meant to be

  I knew you were waiting
  I knew you were waiting
  I knew you were waiting for me

  (Chorus)  Maak melding

 116. ZWIJMEL….heb ze in De Kuip gezien, jaaaaaaaren geleden. Evenlater begon ik de geboorte video van onze oudste ermee

  Sweet Child of mine – Guns & Roses :D:D:D

  * long version


  Maak melding

 117. Hmmm “Phil Collins-way to heaven” is mooi; de andere aanbevelers spraken minder aan.

  Maar eens naar Radio1 schakelen en ff vet an de bak. T is ook nogal gezellig hier, anders >:(


  Maak melding

 118. Radio 2 (zonder Spits volgens mij) opent met Golden Earring; gisteravond nog een tijdje over gehad. Barry H.: de ontdekker van ANOUK.

  * Kent iemand Radio Simone?


  Maak melding

 119. Strakke band met de oudgedienden Scott Gorham op gitaar, Brian Downey op drums, aangevuld met oa Marco Mendoza (Alice Cooper, Whitesnake, Yngwie Malmsteen) op bas. Goede nieuwe zanger die goed in de stijl van wijlen Philip Lynjott zong. Lynott ontviel ons helaas in januari 86 al wegens overvloedig gebruik van verdovende harddrugs en andere roesmiddelen. Maar de band is springlevend en gaf een retestrak concert af met mooie ballads ertussendoor! :D:D:D


  Maak melding

 120. Extra aanvulling—–>line-up. De originele bandleden Scott Gorham (gitaar), Brian Downey(drums) en Darren Wharton(keyboards) worden bijgestaan door Marco Mendoza (bas), Damon Johnson (gitaar) en Ricky Warwick (zang).

  Ja, ook veel leuk dames in het publiek!


  Maak melding

 121. Geweldig origineel: WLZ heeft een gast…Zwollenaar 97.531

  Wil ook graag weten welk nummer ik meekreeg….als zoveelste Zwollenaer. Zou dat op te vragen zijn?


  Maak melding

 122. Bouwer Moes failliet

  ZWOLLE – De Moes bouwgroep in Zwolle is gistermiddag failliet verklaard, nadat het bouwbedrijf deze week niet langer in staat was aan betalingsverplichtingen te voldoen en de salarissen uit te betalen.
  Bij Moes werken nu nog 145 mensen, nadat vorig jaar al 100 van hun collega’s waren ontslagen. Curator Reinier Quint bekijkt vanuit Zwolle of er mogelijkheden zijn om met een deel van het bedrijf door te gaan ?? om ook de bouwprojecten die Moes onder handen heeft nog af te maken. Hij hoopt dat er ‘ruwweg voor de helft van het personeel’ voorlopig zo nog even emplooi zal blijven. Maar, zegt hij: “Het is een ingewikkeld dossier, en dan zullen banken, toeleveranciers en opdrachtgevers daar ook allemaal mee akkoord moeten gaan.” De neergang van het bouwbedrijf kwam vorige week in een overrompelende vaart, toen een belangrijke opdrachtgever aangaf ‘geen vertrouwen meer te hebben in de continuïteit van de bouwprojecten’, aldus Quint, die niet wil zeggen om welke opdrachtgever het gaat. “Voor de bank was dat in elk geval een belangrijk signaal dat de betalingen moesten worden opgeschort.”

  Triest nieuws voor het personeel, en dat zo vlak voor de vakantie.


  Maak melding

 123. Triest Ingrid? Geen woorden voor! De impact op gezinnen, op de personen zelf als ze nixxx anders kunnen krijgen……De column van Bos gelezen op het Politieke? Heb het net gescand maar……brrr beloofd allemaal niet veel goeds.


  Maak melding

 124. Wat aan het einde van de middag een leuke jaarafsluiter moest worden van de bso van onze dochter, werd er 1 met een wrang tintje…

  Vanmiddag is aan alle ouders bekend gemaakt, dat de 31- jarige vrouw die maandagavond in Marokko bij een busongeluk om het leven is gekomen, een bso-leidster is van onze meid. Dat is toch wel ff slikken.

  De bso had besloten, om de festiviteiten (barbecue) gewoon door te laten gaan, maar dan zonder toeters/bellen/slingers. Bij aanvang van de bso-middag is er in een grote groep met de kinderen over gesproken en iedereen mocht zijn of haar verhaal of gevoelens kwijt. Ouders werden bij het ophalen van de kinderen opgevangen en ingelicht en vervolgens uitgenodigd om ook een broodje hamburger mee te eten. Al met al werd dit dus voor de medewerkers en de ouders een mooi samenzijn waarbij we elkaar konden bijstaan en met elkaar over de leidster konden praten.

  Wel wrang dus, dat het precies op zo’n feestelijke dag moest zijn, maar eigenlijk ook een heel mooi moment om op deze manier bij elkaar te komen en er met elkaar over te praten.


  Maak melding

 125. Ja, ik kende haar. Maar alleen door de overdrachten aan het einde van iedere bso dag van m’n dochter en af en toe wat samen kletsen.

  Rosalie is er gelukkig goed onder. Juf is een sterretje geworden volgens haar en die kijkt dan iedere avond naar ons. Ze vroeg nog wel of sterren eigenlijk wel ogen hebben…  Maak melding

 126. Overigens… In de media staat dat ze alleen reisde. Dat is niet het geval. Haar Marokaanse vriend ligt nog altijd te vechten voor zijn leven in een ziekenhuis aldaar…


  Maak melding

 127. Pff, dat komt bij jou ook wel heel heftig binnen als je haar kende van babbelen en van gezicht. Mooi dat je dochter er goed onder is. Zal sowieso op de bso wel een beste impact hebben gehad.

  Mooi beeld hoor: juf is een sterretje geworden. En of ze ogen hebben…


  Maak melding

 128. Bericht door doeksen, op 12 juli 2012 om 17:15
  doe jij wel eens werken dick

  Jij hebt er toch gesolliciteerd Doeksen, dat zou jij dat moeten weten toch. Of dacht jij ik wil net zoals Dick, lekker kunnen kletsen op WLZ, dus een beetje jaloers.


  Maak melding

 129. Goh, kijk graag naar het Tourjournaal, en schrik dus van dit bericht::o

  is de wielerwereld opgeschrikt door een nieuw dopinggeval. Mart Smeets, de zelfbenoemde Boss van de wielerjournalisten, testte bij een ??out of competition??-controle positief op het zelfversterkende middel EGO. Dat maakte de UCI vanochtend bekend.  Maak melding

 130. Hmmm, heb ze beter gelezen….wat zou NL kil, saai en verlaten zijn zonder “ego’s” we moeten verdorie ook nog wat te jennen hebben Dame 🙂


  Maak melding

 131. Collega gaat vanavond naar John Gogerty in Ziggo Dome. Uiterst benieuwd naar het verslag van de muziekprofessor.

  Andere dame is manager van haar BlackMetall-zoon.

  Sjef speelde vrogger ook heul veel, soms ook op bruiloften en partijen. Volgens mij was dat uiteindelijk the end of the show. Ok, met andere factoren.

  Gleuf het of niet, collega en ex-Zwollenaar Jan (goeie kennis van Harry ten K.) viert vandaag dat het 13 jaar geleden is dat ie op vrijdag de 13e (hard)werkte.

  Iene in een piratenkoor. Nog 2 in de band en op t hoofdkantoor zit ook wel muzikaal talent.

  Dochter gaat morgen met een vriendin op vakantie die viool speelt: wie weet 😉 Volgens mij kiest ze meer voor Kraantje Pappie enz. En JAAAAAAA we zijn botsende karakters maar hebben laatst (samen in de auto) “Stil in mij” van VanDikHout hard meegezong.

  In gedachten luister ik (met radio 1 op) De Dijk met “Als ze er niet is” terug. Die ik in de auto via Veronica hoorde.

  ———————-

  Hmmmmmmm dit = de digitale muzikale fruitmand; een arbeidsvitamientje?!


  Maak melding

 132. @ Bernard, kan ’t ff niet vinden maar we hadden het toch ergens over AOW?

  Hij zag dat het goed was[/url]

  Loesje is ook (niet alleen in ZWOLLE; kreeg van de week posters op de mail, maar pdf-jes. Gevraagd om weblogzwolle-proof-ex, helaas nog nixxx gehoord) goed bezig.  Maak melding

 133. Ik kan het me niet herinneren, Dick. Dat zegt overigens niet zo veel, ik kan het ook makkelijk vergeten zijn. In elk geval is het zo dat elke keer als ik daar een nieuwsbericht over lees, ik mijn begroting weer moet bij stellen.


  Maak melding

 134. Di’s van gister maar pas ging het hier over de MORAAL in het voetbal:

  Voorzitter Sepp Blatter van de wereldvoetbalbond FIFA is niet van plan zijn graaiende voorganger Joao Havelange ter verantwoording te roepen. Uit woensdag openbaar gemaakte documenten van het openbaar ministerie in Zwitserland bleek dat de Braziliaan tijdens zijn bewind (1974-1998) miljoenen euro’s aan smeergeld heeft ontvangen van het inmiddels failliete marketingbedrijf ISMM/ISL, dat namens de FIFA onder meer de commerciële rechten van de WK’s verkocht.

  ”Het is niet aan mij om hem op het matje te roepen. Hij is door het FIFA-congres tot erevoorzitter benoemd. Alleen het congres kan over de toekomst van Havelange beslissen”, liet Blatter donderdag in een interview op de website van FIFA weten.

  Morele rechtspraak

  Blatter gaf min of meer toe dat hij van de illegale betalingen aan Havelange en diens vroegere schoonzoon Ricardo Teixeira, oud-hoofdbestuurslid van de FIFA, heeft geweten.

  ”Destijds kon men dergelijke betalingen als bedrijfskosten aftrekken van de belasting”, zei de 76-jarige Zwitser over de vorstelijke ‘provisie’ voor zijn twee oud-collega’s.

  ”Je moet het verleden niet met de maatstaven van nu beoordelen. Dan krijg je morele rechtspraak. Ik heb daarom niets van een misdrijf geweten, omdat het geen misdrijf was.”

  (Bron: NU.nl moet dus eigenlijk GISTER.nl zijn)


  Maak melding

 135. We wisten dat Twente een ronde verder was. Ze plaatsten zich simpel voor de tweede voorronde van de Europa League…….nog maar he: 2e voorronde….vanzelfsprekend hopend dat ze zo ver mogelijk komen.


  Maak melding

 136. Dit is een andere moraal:

  Holleeder moet 18 mln betalen

  Willem Holleeder moet bijna 18 miljoen euro betalen aan de Nederlandse staat. Dat heeft de rechtbank in Haarlem bepaald in een pluk-ze-zaak tegen de crimineel. Het gaat om geld dat is afgeperst van vastgoedmagnaat Willem Endstra en twee anderen.

  Holleeder werd in 2006 opgepakt voor die afpersingen. Hij kreeg uiteindelijk negen jaar cel opgelegd. Begin dit jaar kwam hij vrij omdat hij twee derde van zijn straf had uitgezeten. De pluk-ze-zaak was een aparte procedure van het Openbaar Ministerie.  Maak melding

 137. Ook present, maar ook zo weer weg. Net met de jonge dame naar Media Markt geweest en nog ergens zodat we om de stad heen reden…er liep aardig wat gezellig, vrolijk maar ook mooi volk, vast in vrijmibo-stemming. Ze lieten zich (zo te zien) niet ontstemmen door het weer, hoe dom zouden ze ook zijn geweest 😮


  Maak melding

 138. Euh, we kunnen gaan kijken bij de Angola Cup bij DE club, of naar EDON waar we vanaf 3 uur welkom zijn. Gisteren donders gezellig feestje gehad bij J.R. en cornuiten bij Edon. Vandaag maar vrij genomen. Pfff.
  Kiesje eruit Doeksen!:)


  Maak melding

 139. Dat ploegje van jou dunt aardig uit JanD. Appie en Anton hebben de hele week al bijstand verleend en moest daarom zelf hard aan de bak. We hebben nog wel een ploegje van 8 man maar moeten steeds vaker bijstand verlenen.


  Maak melding

 140. Idd Assie. Snap jij dan dat ik volgende week eigenlijk bijstand moest verlenen in Heerlen ? Ben er gelukkig mooi onderuit gekomen. Volgende week weer gewoon in Zwolle.;D


  Maak melding

 141. Tjongejonge, jullie verraden wel uit welke tijd jullie stammen. Straks een discussie over ‘ Raad een lied, of niet’, ‘ Gulden schot’ of ‘ Negen heit de klok’?;D


  Maak melding

 142. @ Dame, hoorde bij mijn opa en oma in ’s Heerenbroek nog wel eens die hoorspelen op de radio. Jammer dat dat er niet meer is, zou nog best kunnen in een modern jasje?


  Maak melding

 143. Bericht door JanD, op 13 juli 2012 om 21:50
  Idd Assie. Snap jij dan dat ik volgende week eigenlijk bijstand moest verlenen in Heerlen ?

  Daar snap ik niks van JanD want we hebben hier werk zat. Ze hebben mij ook gevraagd en heb gezegd dat ik niet weet hoe ik in Heerlen moet komen. Ik viel meteen af.:D


  Maak melding

 144. Dat wordt gezellig met z’n allen (33% heeft verdeurie gewoon nog niet bevestigd) de dag voor UT STADSHAGENFESTIVAL eindelijk weer eens…..beginnen in De Keizer….misschien (vrijdag) ook wel leuk om op het eind nog eens te kijken of er nog zo fanatiek “op dingen” wordt gedanst :D:D:D

  Maar pas na de vakantie 🙁


  Maak melding

 145. Zoek little Joe dan maar meteen, Dick, is dezelfde als vader uit Het kleine huis op de prairy.
  @ 00.16 uur Dat je in de Penopauze zit, viel me om 16.50 uur al op.:P


  Maak melding

 146. @ T(ja) erkend liefhebber van TORENC :D:D:
  We hebben net ff de uitzending van vanavond terugggekeken…compilatie….veel bekends. Maar sommige acties van Maike Meijer & Marg?t Ros kunnen we niet vaak genoeg zien!

  Die chef ook Wilfried of zo?

  G-E-W-E-L-D-I-G-E acteurs die de leemte na RonFlonFlon Waldolala De Lachende Scheerkwast Alles van Wim T. Schippers incl Sjef van Oekel….Koot & Bie en Jiskefet (mét Kees Prins) wel aardig invullen….maar zoveel humor is er nu niet meer op tv. Veel te weinig in elk geval!!!

  Vinden jullie “Kinderen geen bezwaar oubollig”?  Maak melding

 147. Die Dirk (Brabander die in Belgenland woont…en zich in tegenstelling tot Hidding niet hoeft te verantwoorden volgens Mart….) heeft gewoon nog een deftige studie achter de hand 😀


  Maak melding

 148. Kastelen en kerncentrales in 1 etappeplaats van morgen 😮 Ff Thomas Egberts terugkijken of ik ut goed hoorde. 4 kastelen en de plaatselijke kerncentrale heeft INDERDAAD 4 torens. Skerp Thomas!


  Maak melding

 149. The naked city …wielrennen en naakt is een ongelukkige combi LEUK stukje…Mart informeert NATUURLIJK of de gasten ook wel eens naakt hebben willen fietsen.


  Maak melding

 150. Bericht door dick, op 14 juli 2012 om 01:47
  Zit je de freaknacht te kijken Jan?

  Heb nog wel een poosje zitten kijken, maar ben afgehaakt bij de mosselen!!:o


  Maak melding

 151. TITELARTIEST
  The grand tourAaron Neville
  Baby pleasePenny Jo Pullus
  He’ll have to goSolomon Burke
  Are you dancing with her tonightDayna Kurtz
  Take time to know herPercy Sledge
  Touch of evilTom Russell
  I saw meEsther Phillips
  Set in StoneKevin Kinney
  Hangin’onAnn Peebles
  Song in a dreamIan Tyson
  My shoes keep walking back to youBobby Sheen
  I may never get to heavenRonnie Hawkins
  Wings upon your hornsTami Lynn
  Tell me whenFreddie and the Dreamers
  Before the next teardrop fallsThe Limelites
  Down the Rio GrandeTom Russell
  I’m so lonesome I could cryAl Green
  Monkey cabFrank Blueka
  Life turned her that wayJames Carr
  Mister, can’t you seeGlenn Yarbrough
  He called me babyCandi Staton
  Goodbye in her eyesZac Brown Band
  Yours, loveJoe Simon
  Day that I dieAmos Lee
  Detroit CityArthur Alexander
  Holdin’onRory Block
  Gentle on my mindTony Borders
  California snowTom Russell
  Don’t touch meBettye Swann
  Untitled love songCounting Crows
  Set me freeClarence Carter
  I’ll feel much better when you cryDebbie Davis
  Behind closed doorsLittle Milton
  Let me down easyBettye Lavette  Maak melding

 152. Bericht door doeksen, op 14 juli 2012 om 09:25
  ziet er goed uit joppuh……………denk niet dat ik het droog hou

  Moet je zo nog naar buiten dan Doeksen ?
  ;D


  Maak melding

 153. Bericht door doeksen, op 14 juli 2012 om 09:22
  joppuh,jan d wil geen fb…….loopt alleen een beetje me te gapen

  Hebben we het vanmiddag nog wel over!!:P


  Maak melding

 154. Wel jammer van de ene glazenbolkijkert. Dolf blijft onnavolgbaar en tis dat

  Jo Jackson…real man nu ten gehore mag brengen. Dolf krijgt, niet heul veul krediet.


  Maak melding

Reageer