Gratis naar de LEGO clubdag in Zwolle

De Nederlandse LEGO club “DE BOUWSTEEN” organiseert op zaterdag 2 juni a.s. in de IJsselhallen Zwolle een LEGO clubdag. Deze dag is speciaal bedoeld voor bouwers, verzamelaars, liefhebbers en nieuwsgierige mensen met interesse in Lego. De toegang is gratis. 

“De Bouwsteen”, die dit jaar hun 12½ jarig bestaan viert; is met ruim 800 leden, de officieel door LEGO erkende Nederlandse LEGO club van liefhebbers, bouwers en verzamelaars. Onder de leden bevinden zich voornamelijk volwassenen maar ook steeds meer jongeren melden zich als lid aan. Iedereen kent het wel, het beroemde speelgoed vanuit Denemarken, dat eigenlijk al generaties lang jong en oud bouwplezier geeft. Doordat ieder met zijn eigen fantasie aan het bouwen gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat maakt LEGO tot een uniek stuk speelgoed. Mede hierdoor is LEGO in het jaar 2000 uitgeroepen tot SPEELGOED van de EEUW.

Een unieke prijs die aangeeft dat LEGO tot de top van het speelgoed behoort waar al generaties lang mee gespeeld wordt en dat gebeurd niet alleen door kinderen. Ook veel volwassenen zijn met LEGO bezig. Kortom een uniek concept dat al sinds het prille begin in 1932 hoge ogen gooit. Sinds die tijd is er veel veranderd. Waarbij nu het scala aan producten uiteenloopt, van LEGO Baby voor de allerkleinsten tot LEGO Mindstorms (computerlego) voor de echte fanatieke LEGObouwer. Ook op menige school wordt LEGO gebruikt voor het bijbrengen van technische principes bij de leerlingen.

Tijdens de LEGO clubdag zijn er bouwwedstrijden voor kinderen en tonen leden van “De Bouwsteen” hun eigen creaties. Uiteraard is er een groot scala aan LEGO artikelen te zien. Daarnaast kan het publiek zelf diverse LEGO computerspelletjes uitproberen en kan er natuurlijk LEGO aangeschaft worden. Misschien vindt u hier wel de speciale uitgave van een bepaald LEGO doosje, die ene set die u al zolang zoekt, of het losse onderdeel om eindelijk uw set compleet te maken.

Zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur  GRATIS TOEGANG

Artikel delen:

Reageer