Beach Soccer toernooi op Grote Kerkplein

Zwolle – Zaterdag 7 juli a.s. organiseert De Pelikaan het 5e ALM/Zwols Beach Soccer toernooi. Deelname aan het toernooi is bedoeld voor eerste selectie-elftallen van Zwolse voetbalverenigingen en omstreken. De teams spelen in poules wedstrijden van 2×12 minuten. De Kampioen van Zwolle in 2012 komt in het bezit van de wisselbeker. Vorig jaar wist vv Berkum deze beker te winnen, terwijl in vorige edities HTC en WVF al de titel in de wacht wisten te slepen.

In de samenwerking die De Pelikaan heeft met KNVB Beach Soccer is afgesproken dat de winnaar van dit Zwolse toernooi mag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer op 21 en 22 juli a.s. op het strand van Scheveningen. De winnaar van de Nederlandse Kampioenschappen promoveert direct naar de KNVB Eredivisie competitie waar ons Pelikaan Beach Soccer team Zwolle al 3 jaar aan deelneemt.

De wedstrijden vindt plaats op de Grote Kerkplein in Zwolle en zijn zaterdag 7 juli a.s. om 13.00 uur gratis toegankelijk. Na afloop gaan rond 18:00 de Eredivisie giganten PBSZ en PEC Zwolle het tegen elkaar opnemen. Veel spelers van PEC Zwolle komen uit het kampioenen elftal van 2002 zoals: Henk van Steeg, Remco Schol, Henk Timmer en Dominggus Lim-Duan. Deze wedstrijd wordt gespeeld met officiële FIFA spelregels.

Er is nog plek voor een aantal teams om zich op te geven voor dit toernooi. Let op vol is vol dus wees er snel bij: http://www.pelikaan-zwolle.nl/

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer