Bootsveld genomineerd voor Schoolleider van het Jaar

Zwolle – Op 26 september 2012 wordt de Schoolleider van het Jaar-Pluim uitgereikt tijdens de Dag van de Schoolleider. Voor deze titel zijn 2 genomineerden geselecteerd door een vakkundige jury.

Teamleden en ouders zijn gevraagd om de ‘Schoolleider van het Jaar’ voor te dragen: wie verdient die titel en waarom? Een vakkundige jury, bestaande uit Kete Kervezee (voorzitter van de PO-Raad), Martin Bootsma (Leerkracht van het Jaar 2011), Toine van de Velde (oud-directeur van de Katholieke Pabo Zwolle), Martin Heerspink en Joyce Seijbel (oprichters Samen-binden, gericht op meer en betere communicatie tussen school, ouder en kind)en Gerard Gerdes (voorzitter van het Onderwijsbureau Meppel), heeft zich gebogen over de inzendingen. De jury heeft twee schoolleiders genomineerd voor de Schoolleider van het Jaar-Pluim. Eén daarvan is dhr. Mathieu Bootsveld van de speciale basisschool Facet in Zwolle. De andere is mevr. Heidi Rubingh van de openbare basisschool Schuilingsoord in Zuidlaren.

Op de Dag van de Schoolleider wordt de Pluim uitgereikt aan de winnaar. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op haar/zijn eigen school.

De Dag van de Schoolleider is een initiatief van Onderwijsbureau Meppel. Het bureau wil hiermee zijn waardering uitspreken voor het werk van de schoolleider en heeft daarom de laatste woensdag van september(dit jaar de 26ste) uitgeroepen tot Dag van de Schoolleider.

Artikel delen:

Reageer