Zomers Eindfeest bij Dans en Creatief

Zwolle – De zomer op de stoep en het eerste volledige schooljaar dans- en andere creatieve lessen aan te hebben geboden. Dat is voor Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle reden voor een feestje! Het jonge dans en creatief centrum in Zwolle heeft nu een compleet schooljaar lessen verzorgd aan de inwoners van Zwolle en omgeving en zijn ook zeker niet ontevreden.

In één jaar tijd hebben maar liefst 130 mensen zich aangemeld als lid van Dans en Creatief en hebben mogen dansen, theater maken, tekenen en schilderen en lekker in-en ontspannen bij Yoga. Om dit eerste succesvolle jaar te vieren, houdt Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle zondag 1 juli aanstaande van 13.30 tot 16.30 uur een Eindfeest waarbij alle inwoners van Zwolle en wijde omtrek zijn uitgenodigd! Tijdens dit feest laten de huidige leden zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Diverse shows worden gegeven en ook zijn er tussendoor leuke workshops, waarbij alle aanwezigen worden uitgenodigd om mee te doen. Bij Dans & Creatief heerst een gezellige, ontspannen sfeer. Om iedereen van deze sfeer te kunnen laten proeven is de entrée gratis. Tevens is het een unieke kans om vast te oriënteren voor het nieuwe schooljaar met een breed scala aan dans- en andere creatieve activiteiten. Maar uiteraard is er aan het begin van het nieuwe schooljaar ook de gelegenheid om een kijkje bij het aanbod van Dans en Creatief te komen nemen tijdens de open dag op zondag 9 september of tijdens de open lesweek van 10 t/m 16 september. Zowel het eindfeest als de open dag en week worden gegeven aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website: www.danscreatief.nl, mailen naar: info@danscreatief.nl of bellen met: 06 ? 13 88 64 92.

Artikel delen:

Reageer