Misschien toch geen banenverlies Isalaklinieken

Het is nog helemaal niet zeker of er wel banen verdwijnen bij de Isala Klinieken in Zwolle. Dat zeggen de vakbonden na een overleg donderdagmiddag met de directie van het ziekenhuis. Het ziekenhuis kampt met grote financiële problemen, maar ziet de toekomst rooskleurig in.

De Isala Klinieken wil verlieslijdende afdelingen afstoten of verbeteren, personeel dat daar werkt kan mogelijk naar winstgevende afdelingen waar extra in wordt geïnvesteerd. Mogelijk dat er zelfs extra banen komen. Over een maand presenteert het ziekenhuis de uitgewerkte plannen.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Waarom dan al die onrust, denk eerst na voordat je zo’n zieke sfeer laat ontstaan binnen de Isala klinieken. Inmiddels zijn een flink aantal van mijn collega’s van de afdeling vertrokken naar elders (ander ziekenhuis of andere afdeling) zodat er weer af en toe IC bedden dicht kunnen en operaties niet door kunnen gaan wegens tekort aan personeel. (bijv. bij ziekte) Ik vind dit echt een slechte zaak.
    Hopelijk komt er snel een oplossing en een goed beleid zodat iedereen weer lekker en met plezier zijn functie kan uitoefenen, ik kijk er naar uit.    ⚠️ Meld

Reageer