20e editie van Racident Oldtimer Tour Zwolle

Zwolle – Zondag werd voor de 20e keer de jaarlijkse Racident Oldtimer Tour verreden. Voordat de mooie oude auto’s op pad gingen was er een parade in de Diezerstraat. Door de de stromende regen was het een trieste aanblik waarbij toch nog wel een paar toeschouwers waren. Die waren verscholen onder paraplu’s en afdakjes. Dit oldtimer evenement voert de deelnemende equipes dit jaar dwars door het Vechtdal.

racident_7.jpg

De Racident Oldtimer Tour is een eenvoudige foto zoekrit welke niet op snelheid is gebaseerd maar puur een genoegen is voor de ware liefhebbers van oldtimers en classic cars. De Racident Oldtimer Tour is al jaren het grootste en leukste oldtimerevenement van Zwolle en omstreken. Elk jaar kan de organisatie rekenen op meer dan 150 oldtimers, classic cars en youngtimers. De deelnemende equipes stellen ruim voor de start hun auto’s op in de Diezerstraat, alwaar ze door andere deelnemers én publiek bezichtigd kunnen worden. De start van de rit wordt speciaal voor de toeschouwers aangekleed door informatie te geven over de auto’s en kort te spreken met de deelnemers.

racident_5.jpg

racident_3.jpg

racident_1.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

racident_4.jpg

racident_2.jpg

racident_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jammer van het weer… Was gisteren op het Concours d’?lĂ©gance terwijl het prachtig weer was. Vandaag is daar de tweede dag en is het ook totaal verregend. Dat maakt een wereld van verschil of het leuk is.

    Zie trouwens niet alleen oldtimers, maar dat mag de pret niet drukken, want zo’n Morgan is nieuw natuurlijk ook hartstikke leuk. 🙂


    Maak melding

Reageer