Thomas orkest in muziektent

Zwolle – Het Thomas orkest treedt zondagmiddag 1 juli op, op het Assendorperplein. Onder leiding van Patrick Curfs speelt het orkest nummers van bekende Nederlandse artiesten.

Met dit concert tilt Thomas tevens een klein tipje van de sluier op van het winterconcert waar momenteel al volop aan gewerkt wordt. Op vrijdag 28 december staat in theater De Spiegel het programma ‘ Thomas meets… Kayak!’ Cindy Oudshoorn, de zangeres van Kayak, zal op zondag het orkest versterken met, naast enkele prachtige nederlandstalige nummers, een aantal Kayak-nummers. Vanzelfsprekend zal de hit ‘Ruthless Queen’ hierbij niet ontbreken! Daarnaast zijn er bekende Nederlandstalige nummers te horen van onder meer Ramses Shaffy en Liesbeth List, Bløf, Willeke Alberti, René Froger en André Hazes. Deze worden vertolkt door de Zwolse zanger Jilles Zuiderbaan. Het optreden in de muziektent aan het Assendorperplein begint om 14.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dit is GEEN evenement van stichting Muziek in de Tent. Het eerstvolgende concert van Muziek in de Tent is op zondag 8 julli a.s. Dan is Carmen Hovestad onze gast. Muziek in de Tent vindt iedere tweede zondag van de maand plaats!!

    Lucienne van der Velde
    voorzitter Stichting Muziek in de Tent


    Maak melding

  2. @Lucienne, wat is er dan anders aan dit evenement (behalve dat jullie het niet organiseren?) is de Enk dan niet open, en Eureka ook niet?


    Maak melding

Reageer